keresés menü

I Bike Budapest: Ilyen a budapesti bringás zeitgeist!

ibike

I Bike Budapest címmel “bringás kordokumentumot” forgatott a Hungarian Cycle Chic szeptemberben, a Bringások Éjszakáján. Most jelent meg a rövid, pörgős, sok emberes videó, amiben a biciklis forradalom mindennapos tekerői arról beszélnek, hogy kik ők, merre nyomják a pedált, mit szeretnek a budapesti biciklizésben és min javítanának. Ez egyébként egy új projektje a Cyclechic-nek, amiben az eddigieknél erősebben fognak fókuszálni a bringások személyiségére.

Ennek a projektnek a nulladik epizódja ez a mostani kisfilm, amiről ezt mondják a készítőik:

“Mostani videónk egy lenyomata annak, milyen Budapesten bringázni 2013-ban. Minden nap bringával munkába, iskolába, egyetemre járók, szabadidős biciklisták, a bringás ügyért a Kerékpárosklubban dolgozó, vagy épp az egész forradalmat kirobbantó Critical Mass szervezői szólalnak meg a videóban és mesélnek magukról, biciklis élményeikről, fejlesztési ötleteikről. Vigyázz, erősen benne van a korszellem!”

A videót amúgy a Peak csapata vette fel és vágta meg a Cyclechic-kel együttműködésben, az elkészítést pedig a Bringások Éjszakája és a MOL támogatta.

Tűz tartalom 🔥