keresés menü

Full HD-élmény a Corvintető új kilátójáról

Új fotókkal állt elő a Corvintető, és azzal a kommentárral, hogy négy méterrel közelebb kerültek a csillagokhoz. Ezt úgy kell érteni, hogy még magaslatibb levegőn tekinthetünk le a Blahára, ráadásul úgy, hogy most már lássunk is belőle valamit. A tető részéről az alábbi, rendkívül hangzatos infókat kaptuk:

Tetőteraszunk széles pereme miatt eddig nem lehetett látni a nyüzsgő Blahát és a Rákóczi utat, a környező tetők kisebb építményei pedig takartak a budai hegyekből. A kilátó 4 méterrel emelkedik a tetőterasz fölé, ezzel mostantól full HD élmény várja a vendégeket minden irányba: látni a hegyeket, a kivilágított házakat, a szemben lévő teraszokat, a lenti csúcsforgalmat, a Kazinczy utcából kiszédülő turistákat, a kutyasétáltatókat, a gyorshajtókat, a bicikliseket, a téren az utcazenészeket, valamint a Marriott hotel fitnesz termét.

Érdeklődésünkre elmondták azt is, hogy nem szükséges külön VIP-sorszámos-előrendelés, aki fel akar jutni ide a kilátóba, annak csupán annyit kell tennie, hogy felsétál oda – este tíz után pedig lent, még az utcafronton megvásárolja a maga jegyét az aznap esti csörgésre. Kedd és szombat között délután 6-tól hajnali 6-ig lehet nézegetni lefele, amíg a látvány tart, és hát miért ne tartana.

Végül:

A nyár folyamán majd vasárnap és hétfőn is nyitva leszünk, és a kilátás mellé különleges zenei eseményeket is kínálunk majd nem csak a nemrég felújított nagyteremben, hanem a tetőteraszon és a kilátóban is. A távlati tervek között szerepel, hogy kilátónk a Libegő új végállomása legyen.

(Fotók: Gálos Viktor / Corvintető Facebook)

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥