keresés menü

És akkor a babzsákosok elkezdtek sütögetni: béreld ki a Grill’n’Chillt!

blup01

Történt tehát, hogy a Blup! babzsákfoteles srácok idén tavasszal gondoltak egy nagyot, és elkezdtek grillezni. Imádnak főzni, jókat enni, és szerencsére szívesen osztoznak az örömben, hiszen mostantól kezdve bárki megbízhatja őket, hogy akár a saját kertjében pörgessék a srácok a húsokat a Big Green Egg hipermenő grillszettjével felszerelkezve. Ráadásul még a jól bevált babzsákokat is viszik, ha kell, hogy legyen hol kiheverni a burgerek okozta kajakómát.

“Tizenhárom éve foglalkozunk a babzsákfotelek gyártásával, forgalmazásával és bérbeadásával. Így szerencsére széleskörű ismertségre tettünk szert, gyakorlatilag a házibuliktól kezdve a kisebb céges rendezvényeken át a nagy fesztiválokig mindenhol jelen vagyunk. Azon kívül, hogy a raktárunkból el-, majd visszakerülnek a fotelek, személyes jelenlétünkre nincs szükség, legalábbis eddig nem volt. Most végre kitaláltuk a módját, hogy milyen indokkal kísérhetjük el a Blup! foteleket a rendezvényekre” – mondják a srácok.

1039883_138521506351539_543708671_o

Az egyelőre kétfős különítményt Stoller Márton és Lékai Tamás alkotja. Marci a csapatért, az ételekért és italokért felel, Tamás pedig a babzsákokért és a kommunikációért, illetve a formás húspogácsákért. Igény szerint hívnak “vendégművészeket”, akik segítenek, kialakulóban van egy frankó kis csapat.

A fém helyett high-tech kerámiából készült, jókora tojás formát magára öltő Big Green Egg és Marci egymásra találása már-már meseszerű: egy designrendezvényen találkoztak, azóta elválaszthatatlanok. Nem mellékesen a fiúk viszonteladói lettek a különös grillsütőnek.

1277682_160657167471306_1188705536_o

Egyébként a minőség a srácok szerint nem csak a grillszettnél, hanem az alapanyoknál is kiemelten fontos, a zöldségek csakis piacról, lehetőleg termelőtől érkeznek, a húsok válogatott hentesektől, de a házi szörpök és kézműves borok is megbízható forrásból származnak. “Olyan ez, mintha magunknak vásárolnánk be otthonra, csak nagyban, mintha állandó kerti partira hívnánk az embereket, csak ez a kert mindig máshol van.”

Külön jó hír, hogy bár a kerti mulatságok szezonja tavasztól őszig tart, a Big Green Egg-gel egész évben pörög a szezon, akár hóban is. És hogy milyen extra helyszínen grillezett már a csapat? A fiúk grilleztek már esküvőn, teraszon, kiskertben, házibuliban, vitorlásversenyen, utcazene fesztiválon és focikupán is. Itt a magas labda: találj ki egy egyedi helyszínt, bízd meg Marcit és Tamást, hogy grillezzenek, neked pedig csak a lazításra lesz gondod! Facebook-izgalmak errefelé.