keresés menü

Eléggé para a város fölé nyúló, átlátszó aljú úszómedence

Egészen extra kivitelezésű élményről számol be a Refinery 29: az amerikai Houston’s Market Square Tower tetején megépített medencéről, amiben az is rögtön tisztelné kezdené a magasság méltóságát, akit azelőtt még távolról sem legyintett meg a tériszony letaglózóan nyomasztó érzése.

A medence ugyanis nem csak 43 emelet magasan van, de az alja üvegfalú. Ami ha leírva így elsőre nem ijesztő, akkor indítsátok el a videót:

View this post on Instagram

Market Square Tower offers a living experience like nothing Houston has ever seen. Come live the tower life.. #marketsquaretower #glassbottompool #livethetowerlife #luxuryliving #redefiningluxury #thegoldstandard #tallestpoolintexas #rooftop

A post shared by Market Square Tower (@marketsquaretower) on

Alulról persze mindez sokkal kevésbé néz ki veszélyesnek, de azért nem lennénk ennek a kisklambónak a helyében, aki este majd lefekszik aludni, és álmodni is fog:

View this post on Instagram

Swimming in the sky! This is the view from the balcony of our South Penthouse 🌊☁️ We have 4 Penthouses available for lease. #MarketSquareTower #luxury #highrise #houston #TallestPoolInTexas

A post shared by Market Square Tower (@marketsquaretower) on

De azért csak kipróbálnánk!

View this post on Instagram

Swimmers high in the sky. #somanybutts

A post shared by Traci Ling | HTX (@traciling) on