keresés menü

Biztosítókötél nélkül egyensúlyoz az őrült ukrán ott, ahol már csak a madár jár

Senki Ne Csinálja Utána rovatunk bemutatja a Mustang Wanted művésznevű, szimpatikusan mosolygó ukrán fiatalembert, aki ha éppen nem szimpatikus mosolygással tölti az időt, akkor büntetően magas építményekre mászik fel, alig pár centis keresztmetszetű csöveken sétál végig, majd néha le is lóg ezekről, akár fél kézzel – slusszpoénként bármiféle karabíner, kötél, biztosíték nélkül. Már az alábbi fotók láttán is megelőlegezünk egy kis párakicsapódást a tenyéren, de utána még egy videót is mutatunk, ami végképp beadja a szapora szívdobogás-trükköt. Mármint nekünk, mert Mustang Wanted minden jel szerint csudajól érzi magát a világ tetején.

Ha hihetünk egyébként annak, amit a weboldalán leír, akkor teljesen véletlenül került a figyelem középpontjába, de ha már így alakult, akkor kerített maga köré egy, az izzasztó akcióit dokumentáló csapatot. “A hobbim sokakat érdekelni kezdett, ezért közelebb akartam kerülni hozzájuk” – írja. És persze nagyon helyesen óva int mindenkit attól, hogy utánozni próbálja, mert ő ezt már évek óta csinálja, “ez az én személyes játékszerem.”

A Facebookon itt örülhetünk neki és izgulhatunk érte, az előző videó mögött pedig további körbesikítozásra érdemes videós kontentek is találhatók.

 

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥