keresés menü

Biciklinyeregből, GPS-szel kérte meg a csaja kezét

Mire lehet még jó, ha az ember kilométermániás bringásként olyan mobilappot használ, ami utólag megmutatja, hogy merre és mennyit tekert? Hát arra, hogy nagy unalmában szórakoztató ábrákat rajzoljon a Google térképére. Vagy ne unalmában tegye ezt, hanem abból az okból, hogy házasságra invitálja élete nőjét, mégpedig úgy, hogy a környéket először szívalakzatban bringázza be, aztán meg úgy halad, hogy abból kijöjjön a GYERE HOZZÁM! felirat. És aztán ezt persze ország-világ elé tárja.

Egy San Franciscó-i férfi meglépte ezt, itt a végeredmény:

keriB

Ahogy az innen kiderül, a férfi 29 kilométert tekert egy óra huszonegy perc alatt, szóval jó tempósan rakta meg a távot, ami végül kiadta minden idők egyik legbizarrabb módon kreatív lánykérő üzenetét. Innen meg az derül ki, hogy a válasz a megszólított Emily részéről egy erőteljes IGEN lett:

bikeroutekommenc

Lehet persze azon vitatkozni, hogy ezzel most Kaliforniában felrobbant-e egy cukiságbomba, vagy épp ellenkezőleg, ennél gusztustalanul gejlebb lánykérést még nem hordott ki a hátán a Föld, de ezt meghagyjuk már inkább a kommentszekciónak.

Tűz tartalom 🔥