keresés menü

Bezár az első ParaPark pálya, hogy valami új jöjjön helyette

paraparkbezar

A Gondozókert nevű romkocsma alatt 2011 óta kínál nem mindennapi szórakozást a ParaPark: a különleges alagsor egy játék színtere, amiben bárki részt vehet, aki nem fél félni, illetve feladványokat megoldani. Kisebb csapattal kell menni, amire aztán rázárják a pince ajtaját, és hatvan perc áll a rendelkezésre a kijutáshoz, ehhez pedig ördöglakatokon, fejtörőkön, rejtett tárgyak felkutatásán át vezet az út. Csapatépítésnek, terápiának, munkanap végi perverz stresszoldónak tökéletes.

Pár órája azonban az alábbi frissítést tették közzé a ParaParkosok a Facebookon a fenti kép kíséretében:

Záróra! Ez a kezdet vége, nem pedig fordítva. Az első!, a klasszikus!, a trendsetter!, a hagyományteremtő! ParaPark-pálya, a Gondozó Kert-béli 113-as garzon bezárja kapuit. Ez persze önmagában nem volna hír, a ParaPark mindig, minden kaput bezár. De most nem úgy, hanem máshogy. Nemcsak 60 percre, hanem végleg, legalábbis ott (erről bővebben később). Az őspálya helyett újat építünk. Április 1-ig azonban még jöhettek. Aki nem volt, azért. Aki volt, azért. Utolsó csengetés, záróra! Április 1. Bolond, aki kihagyja.

Szóval tessék menni oda, ahonnan minden indult, és ahol bárkiből adrenalinjunkie válhat, aki eddig nem volt az. Itt lehet foglalni időpontot a régi, hamarosan bezáró pályára – meg persze a többire is, amik még várják a lángoló elméket.