keresés menü

A nap videója: snowboardozni New York utcáin

snowboardny

Casey Neistat csak nem bír magával. A menő függetlenfilmes kihasználta az elhavazott nagyvárost, hóna alá csapta a hódeszkáját, és nekivágott a fehér terepnek. Élő ember ilyen segédeszközzel még nem vette be Manhattant, és hát persze, hogy Neistatnak kellett ezt is abszolválnia. Így:

A ma már százezres és milliós nézettségű YouTube-videókat készítő underground szupesztár nem túl reménykeltő hátrányból indult évekkel ezelőtt: a középiskolából kihullott, 17 évesen már fia született, majd lakókocsiban lakott, és New Yorkban is mosogatóként kezdett melózni. De hát tudjuk jól, akinek vág az agya, az úgysem bírja itt ki sokáig anélkül, hogy ezt kicsatornázza valahogy.

Neistat először azzal a videójával került az érdeklődés homlokterébe, amiben leleplezte az Apple-t, miszerint nem cserélik az iPod megmurdelt akkumulátorát – majd ezt a felismerést szépen kipingálta festékkel az utcákra. Világszerte száznál is több releváns sajtótermék írt erről, de emberünk nem állt meg itt, forgatott már egy rövidet biciklisáv vs. rendőrség témakörben, barkácsolt magának menő wayfarer napszemüveget, de nem csak önmagáért dolgozik, hanem egy jobb társadalomért is.

Rokonszenves? Bekövetni! Itt, itt meg itt.

Tűz tartalom 🔥