keresés menü

A Get Lucky-t újraértelmező graffitis, Kast művei a WNDRLND-ben

Ezen a héten láthatóak még a magyar firkász, Kast-AFX alkotásai a Margitsziget kreatív romkocsmájában, a WNDRLND-ben (aminek művészeti koncepciójáról korábban mi is írtunk). Róla annyit lehet és érdemes tudni, hogy 1996-ban fogott a kezében először festékeskannát, ilyen cuccokat készít, és hogy nemrég a Daft Punk-féle Get Lucky annyira fejen találta, hogy barátjával, Forkkal együtt fújtak is a dal tematikájához passzoló rajzot a Filatorigátra:

http://vimeo.com/65317246

A pop-up söntés egyébként a “mindent lehet” jegyében gondolkodik, ezen a héten például nagyon merész módon (nagyon-nagyon merész módon!) a pultosok válogathatták be kedvenceiket a naptárba.

Kedden így deephouse és dubtechno szólt, szerdán hiphop és slampoetry és szabad mikrofon, ami pedig a mai napot, azaz a csütörtököt illeti, a BOUNCE képviseletében Mr. Hi és Eyto szállítja le megrendelésre a futurisztikus formulákat – legalább abban biztosak lehetünk, hogy ők tényleg európai színvonalat hoznak. Aztán pénteken Buddhasmile tech-hauzol, szombaton a Rockabilly Passion-ön pedig a Magic Cats trió beöltözős, ötvenes évek hangulatát idéző zsúrja próbálkozik meg a tánctér felgyújtásával.