keresés menü

Zárd ki a kíváncsi tekinteteket zárt alumínium kerítés segítségével!

Az utóbbi években megnőtt a kereslet a gondozásmentes kerítések iránt, ugyanakkor sokan keresnek megoldást a privát szféra védelmére is, amely követelményeknek a zárt alumínium kerítések tökéletesen megfelelnek.

Az ingatlanok utcafronti oldalát gyakran díszesebb kerítéssel látjuk el, hiszen ez az a felület, amellyel a kívülállók, illetve a hozzánk érkezők szembesülnek, így igyekszünk a legjobb formát mutatni, az épület, a környezet stílusához szabni.

Az esztétikus megjelenés, a hosszú élettartam és a minimális karbantartási szükséglet egyaránt igényünk ezekkel az építményekkel szemben, illetve bizonyos hatósági előírásoknak is meg kell felelniük. Az alumínium kerítések mindezeknek megfelelnek, illetve egyik típusuk, az alumínium zárt kerítés elem a magánélet védelmét is nagyszerűen szolgálja. Tudj meg róla többet, tarts velünk!

Ne legyen vele gondod!

Napjainkban az alumíniumkerítés az egyik legkedveltebb megoldás a telkek egyik vagy minden oldalának határolására, ugyanis rendkívül tartós és tetszetős, valamint igény szerint alakítható. Alkalmas az ingatlanok értékének növelése, biztonságának fokozása céljára, ugyanis dekoratív és masszív.

A gondozásmentes alumínium kerítésekkel több évtizedre tervezhetsz anélkül, hogy rendszeresen festeni, javítani kellene őket, így, bár drágábbak, mint a hagyományos fa kerítések, hosszú távon azonban jelentős munkától és költségtől kímélheted meg magad.

A kerítésrendszerek minden elemet tartalmaznak, a léceket, az oszlopokat, a rögzítéshez szükséges különféle profilokat és számos kiegészítőt, így akár magad is felépítheted, illetve felújítás esetén megfelelősége esetén a meglévő vasszerkezetre is rögzítheted.

Az alumínium kerítés típusai

Ha megszületett a döntés az alumínium kerítés mellett, azt kell kiválasztani, milyen színben és milyen típusban szeretnéd. Választhatsz a hagyományos, a lécek között réssel telepítendő, valamint a magánélet védelmét maximálisan biztosító zárt alumínium kerítések közül.

Előbbinél a kerítés túloldalán minden láthatóvá válik, míg utóbbi képes biztosítani a magánélet szentségét, gátat szabni a kíváncsi tekinteteknek, származzanak azok az utcán sétáló idegenektől vagy a szomszédoktól.

Lehetőséged van famintázatú alumíniumpalánk mellett dönteni, ha a fa természetes szépségét ötvöznéd a tartóssággal. A Kerítés Profilnál mindhárom típust megtalálod, különböző színekre voksolhatsz attól függően, melyik tetszik, melyik illik leginkább a környezethez.

Maximális védelem 

Az alumínium kerítések nap-, eső-, szél- és viharállóak, tartósak és hosszú élettartamot garantálnak, így nem lesz különösebb gondod a karbantartásukkal. A zárt kerítések ezenfelül a magánszféra védelmét is biztosítják, így zavartalanul élvezheted az otthonodat kint a teraszon és a kertben, illetve a lakásban is.

Nagyszerű választást jelentenek, ha forgalmas utcában laksz vagy buszmegálló van a telked előtt, de akkor is jó megoldás, ha ki szeretnéd zárni a leskelődő szomszédokat.

(Szponzorált tartalom)