keresés menü

Vigyél fényt a sötétségbe praktikus és mutatós lámpák segítségével!

Itt az ősz, ez pedig egyet jelent azzal, hogy hamarosan beköszönt a borongós, szürke nappalok és a korai naplemente időszaka. Ilyenkor már sokkal többet időzünk otthon, és egyre nagyobb szükségünk van a különböző fényforrásokra. De ahhoz, hogy ne kelljen az unalmas, fali és mennyezeti lámpákkal beérned, adunk pár kreatív ötletet.

Vezeték nélküli mozgásérzékelős lámpa

Idén szeptembertől sok család változtatja meg alapjaiban az energiafelhasználási szokásait, hisz aki mostantól nem akar tetemes összegű villanyszámlát fizetni, annak bizony oda kell figyelnie arra, hogy mennyi áramot fogyaszt. Eljött tehát az energiatakarékos lámpák ideje.

A Tok-Shop.hu okosvilágítás kategóriájában megtalálhatod a tökéletes megoldást: a mozgásérzékelős, energiahatékony lámpát. Ez a fényforrás nem világít feleslegesen, csak akkor kapcsol fel, ha mozgást érzékel, így nincs többé olyan probléma, hogy valaki égve felejtette a lámpát, emiatt pazarolta az energiát.

Mégsem kell este és éjszaka a sötétben botorkálni, ha például a mosdóba vagy a fürdőszobába igyekszel. Ráadásul ez a lámpa vezeték nélküli, így villanyszerelési tudás híján is bárhová könnyedén felrögzítheted. Sőt: még csak hálózati áramforrás sem szükséges hozzá, hiszen ceruzaelemmel működik! Hát kell ennél energiatakarékosabb megoldás a sötét őszi estékre?

Többfunkciós asztali lámpa

Az ősz az iskolakezdés időszaka is egyben, a diákoknak véget ér a szünidő, és hamarosan a délelőtti tanórák mellett estébe nyúlóan kell majd otthon is házi feladatot írniuk. Ehhez pedig elengedhetetlen egy megfelelően berendezett tanulósarok íróasztallal, kényelmes székkel és egy asztali lámpával. 

A mennyezeti fényforrás ugyanis nem világítja meg kellően az asztal környékét, a rossz minőségű fény pedig hátráltatja a hatékony tanulást, és hosszú távon a látás romlását is eredményezheti.

Egy asztali lámpa azonban kellő megvilágítást nyújt. Válassz olyan terméket, ami korszerű, energiatakarékos LED izzókkal rendelkezik! Emellé praktikus, ha a lámpának van egy kis kijelzője, ami mutatja például a benti hőmérsékletet, a dátumot és a pontos időt is.

Kültéri napelemes lámpa

A rövidülő nappalok miatt sokan indulnak reggel sötétben dolgozni, vagy érnek haza jóval napnyugta után. Ahhoz, hogy ne kelljen a sötét udvaron végigbotorkálni, szúrj a földbe a járda mellé napelemes kültéri lámpákat, amik szolid fénnyel jelzik számodra az utat!

Mivel a Nap energiájával működnek, ezért nem terhelik a villanyszámlát, így az sem gond, ha egész éjjel világítanak. Illetve nemcsak praktikusak, hanem dekorációs célra is tökéletesen megfelelnek, remekül megvilágítható velük a kert is. Vízálló kialakításuknak köszönhetően esős időben sem kell fedett helyre vinni őket, télen-nyáron odakint lehetnek. 

Talán lesznek még olyan szebb napok és enyhébb esték, amikor érdemes kint időzni, és áthívni a barátokat egy idei utolsó kerti partira, ahol a hangulatvilágításra sem lesz már gondod.

(Szponzorált tartalom)