keresés menü

Vidéki társkereső? Az micsoda?

Manapság az internetnek hála a társkeresés sokkal könnyebbé vált. Bár a világháló város- és országhatárokon átível, ettől függetlenül nem szabad elfelejtkezni arról, hogy a valóságban azért léteznek távolságok. Ezzel szembesülnek minden esetben a vidéki társkeresők, mivel úgy tűnhet, hogy a társkeresők jelentős része Budapesten él. 

Hogyan tovább?

Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy létezik fővárosi társkereső, valamint egy vidéki társkereső, hanem azt, hogy egy társkeresőn belül célirányosan lehet keresni Budapestre, valamint a különböző területekre és azon belül is a városokra. Bár nem lehetetlen, hogy az ország két végéből ismerkedjen egymással egy pár, de lehet, hogy könnyebb egyazon környezetben ismerkedni. Nem véletlen, hogy a különböző társkeresők általában lokálisan fedik le a különböző helyeket, hiszen nagyban megkönnyítik az ismerkedést. 

Ha csak azt nézzük, hogy budapesti viszonylatban hány ember regisztrál társkeresőre, és mondjuk ugyanez Sopronban vagy Debrecenben milyen méreteket ölt, akkor be kell látnunk azt, hogy a főváros ebben az esetben is jóval előnyösebb pozícióból indul. Tehát akik a fővárosban ismerkednének, azok jóval könnyebb helyzetben vannak, nem is beszélve a kisebb távolságokról. 

Közlekedés és randihelyszín

A CUPYDO Társkereső oldalon azt vallják, hogy lehetőség szerint megpróbálják segíteni a vidéki párkeresőket, hiszen nemcsak a kisebb létszám, de a nehezített közlekedés is közrejátszik az ismerkedés nehézségeiben. Hiszen míg Budapesten akár 10 percenként is felkapaszkodhatunk egy kombinóra vagy épp egy metróra, addig vidéken akár fél órát órát is várni kell egy-egy távolsági buszra vagy vonatindulásra. Arról nem is beszélve, hogy mi van abban az esetben, ha egy kicsit elhúzódik a randi, és valamelyik fél lekési és az utolsó menetrendszerinti járatot. 

A rengeteg sztereotípia ellenére azt tapasztalhatjuk, hogy bár a különböző ismerkedős műsorok a tv-ben arra engednek következtetni, hogy aki vidéken él, az csakis tartós kapcsolatot keres, ez közel sem így van a valóságban. Mint tudjuk, mindenhol élnek olyan emberek, akik inkább a laza alkalmi kapcsolatokra vágynak, míg ugyancsak akadnak olyanok, akik egy életre keresnek társat. Ne általánosítsunk, akár Budapestről, akár vidékről van szó! 

Kiemelt hangsúlyt kell fektetni az adatlap megfelelő kitöltésére, mivel ez alapján rengeteg olyan információ is kiderülhet, ami így vagy úgy, de befolyásolhatja a jelentkezőket. Tehát ne kapkodj, keress egy önazonos és dekoratív fényképet, légy őszinte és hidd el, rövid időn belül meg fogod találni a párod! Ha mégsem? Akkor sincs veszve semmi, hiszen lehet, hogy egy másik régióban vár rád a nagy ő!

(Szponzorált tartalom)