keresés menü

Vedd fel a harcot a kopasz foltok ellen a mikropigmentáció segítségével

Téged is érint a kopaszodás problémája, de nem szeretnéd tovább rejtegetni a kopasz foltokat? Egy hajbeültető műtétre még nem szántad rá magad, de szeretnél valamilyen megoldást találni? Akkor a mikropigmentációt neked találták ki. Biztosan hallottál már olyan kozmetikai eljárásokról, ahol elsősorban nőknek, például a szemöldök tetoválását végzik. Azt viszont kevesen tudják, hogy létezik egy ehhez nagyon hasonló megoldás a kopaszság eltüntetésére is.

A mikropigmentáció, amivel hajtetoválás néven is találkozhattál

Az orvosi szaknyelven mikropigmentációnak nevezett hajtetoválással segíthetnek rajtad az Art ‘N Hair szakemberei. Csodát tehetnek a fejbőrön az eljárás segítségével, hiszen egy festményhez hasonlóan, apró pontokból hoznak létre egy pigmentált felületet, ami alkalmas arra, hogy elfedje a kopasz felületeket vagy akár régebbi hegeket is.

A folyamat lényege, hogy az eredeti hajszínednek megfelelően apró pontokat tetoválnak a fejbőrre. Az eszköz, amellyel végzik, nem egyezik meg száz százalékban az általánosan elterjedt tetoválógépekkel. Ez egy nagyon vékony tűvel van felszerelve, és nem hatol be mélyen a bőr rétegeibe. A kivitelezés során nagyon fontos, hogy a pontok ne folyjanak össze, így létrehozható egy teljesen élethű, borostaszerű kép.

A hajtetoválás az egyik legnépszerűbb módszer

Érthető módon nagy népszerűségnek örvend ez az eljárás, hiszen amellett, hogy költséghatékony és tartós megoldást jelent a páciensek számára is, rendkívül kényelmes. Mindenképp olyan helyen végeztesd el a kezelést, ahol precíz kezek között lehetsz, és ahol megfelelő tapasztalat és eszközök állnak rendelkezésre. Csak így várhatsz profi végeredményt a kezelés után.

Bár a módszer arra nem alkalmas, hogy egy kézzel fogható hajtömeget hozzanak létre, de jelentős vizuális javulást érhetsz el általa. Növelheti a magabiztosságodat, és nem fogsz azzal szembesülni a tükörben reggelente, hogy csillogó fejbőrrel nézel vissza magadra. Egy jól kivitelezett hajtetoválás teljesen beleolvad a környezetébe, így az összképen csak javítani tud. Tulajdonképpen egy kis optikai csalásról van szó.

Hogyan zajlik a beavatkozás?

Nagyon fontos, hogy mielőtt belevágnál az eljárásba, azt egy alapos hajállapot-felmérés és orvosi konzultáció előzze meg. Ennek során határozzák meg azt, hogy mekkora területen szükséges elvégezni a pigmentációt, illetve hogy pontosan milyen kezelési terv alapján fogják elvégezni a beavatkozást. Ha kérdéseid vagy kétségeid merülnének fel, ekkor még van lehetőséged információt kérni a szakértőktől.

Arra készülj, hogy az első kezelés egy alapozás lesz. Ilyenkor határozzák meg a használni kívánt színt, hiszen az a cél, hogy természetes hatást keltsen az eredmény. A második kezelés során már részletesen kitöltik a pigmentálni kívánt bőrterületet. Nagyon ritkán fordulhat elő, hogy 3 kezelésre is szükség van, általában abban az esetben, ha egy sötétebb, sűrűbb hatású eredményt szeretnénk.

(Szponzorált tartalom)