keresés menü

Vászonképek a gyerekszobába

A fiatalokat és az ő szobáikat is megilleti a dekoráció. Akár a kedvenc mesehősük, kedvenc állatuk is a falra kerülhet kép formájában. De akár egy számukra kedves emléket őrző fénykép is megjelenítésre kerülhet digitális formában.

A poszterek kora már réges-régen lejárt. Helyettük most a vászonképek korát éljük. A vászonképek az otthoni használat mellett óvodákba, sőt akár kórházakba is ideális választások, mivel elkészítésük 100 százalékosan vegyszermentes, vízbázisú és teljesen szagtalan technológia. Az elkészült fali kép védelméről a latex felületkezelés gondoskodik, amelynek köszönhetően az elkészült mű hosszú élettartamú lesz. 

Strapabíróság

Gyerekszobában kifejezetten sok veszélyforrás létezik, amelyek a tárgyak épségét veszélyeztetik. A fröccsenő kóla vagy a kiboruló csokipuding, de a repülési engedély nélkül közlekedő légi járművek is veszélyeztethetik a fali dekorációk állapotát. A túl lelkes nagymama, aki az utolsó millimétert is fertőtleníti a gyerek egészsége végett is kárt tehet a dekorációban.

A most felsorolt problémák mindegyikével szemben védelmet biztosít a latex technológia. Az ezzel védett vászonképek felületét akár még Domestos-szal is áttörölheted, nem fog kárt tenni benne. A felület vízálló és enyhén karcálló is. 

Témaválasztás 

A gyerkőcök kedvenc mesehőséről készülő vászonképek a leggyakoribbak. A nagy klasszikusok mellett a mai modern kedvencek is gyakran a falakra kerülnek. Alapvetően a képek hozott anyag alapján készülnek. Az internet világának köszönhetően a tökéletes képek közül is válogatni lehet. De akár a tehetséges fiatalok kreatív alkotásait is felhasználhatjuk a képek témájaként. A lehetőségek száma szinte végtelen, ha mégsem találnád meg a gyermekedhez illő változatot, nézz szét a vászonkép ötletek között. Ott biztosan lesz egy hozzátok és az otthonotok stílusához illő megoldás. 

Méretek 

A vászonképek egyedileg választható méretezéssel készülnek. A rendelkezésedre álló falfelület méretéhez és a lakás stílusával harmonizálva választhatod ki az elkészítendő fali dekoráció legoptimálisabb méretét. A képek legyenek akár kisebbek vagy nagyobbak, mivel pár centiméter vastagságúak, így könnyedén költöztethetőek. Akár nagyobb költözés, akár csak egy szobacsere vagy egy belső átrendezés során is könnyen mozgathatóak, és egyszerűen az új helyükre helyezhetőek. 

A vászonképek a mai digitális technológiának köszönhetően a legjobb dekorációs elemek. Hatalmas méretválaszték jellemzi őket. Minden darabja egyedi és különleges, nem egy tucattermék. Az egyedi megjelenésüknek köszönhetően a vászonképek egyedi tulajdonságait és lehetőségeit felhasználva napjainkra már szinte a művészeti alkotások közé sorolhatjuk őket. Válassz te is egyet a nappaliba, egyet a gyerekszobába, hogy otthonod légkörét barátságosabbá és hangulatosabbá varázsold.

(Szponzorált tartalom)