keresés menü

Univerzális kiegészítő, az ülőke

Az ülőkék kitűnő kiegészítő kisbútorok, melyek komfortosabbá teszik a mindennapokat. Egy mutatós, designos darab ráadásul az otthon bármely részének a dísze is lehet. Bevethető, ha plusz ülőhelyre van szükség a nappaliban, vagy filmnézéskor kényelmes lábtartóként használható.

Igényekhez szabva

A MÖBELIX kínálatában különböző méretű ülőkék, puffok közül válogathat, méretben és stílusban egész biztos, hogy megtalálja a nappalijába illő bútordarabot. Választhat meglévő kanapéjához színben, anyagban, formában passzolót, vagy friss, üde színfoltként is használhatja, például a díszpárnahuzatokkal harmonizálva. Ha nem talál az igényeihez megfelelőt, arra is lehetősége van, hogy megrendeli az Önnek leginkább tetsző szövettel és színben. 

Az ülőkék igen változatos bútordarabok, nemcsak ülésre használhatja, de akár dohányzóasztalként is. Hasznosak a tárolóhellyel ellátott ülőkék is, amelyekbe elpakolhatjuk az épp nem használt takarót, magazinokat vagy társasjátékokat.

Hol használható az ülőke?

Elsősorban a nappaliban veheti nagy hasznát, nagyobb számú vendég esetén gyorsan orvosolhatja az ülőhely problémát. Váratlan vendégek érkezése esetén nem fogja magát kényelmetlenül érezni, hiszen kényelmes ülőfelülettel tud szolgálni. Az előszobában is hasznát veheti, akár tárolásra is megfelelő, táskát, sálat és egyéb apróságot tarthat benne, de a cipőhúzást is megkönnyíti, ha van egy kényelmes ülőhely. Hálószobában ágy vagy fésülködőasztal előtt is elhelyezhető, de a fürdőszobát is feldobja egy különleges ülőke. Gardróbhelyiség közepére tett bársony ülőke igazi luxus hatást kelt, amellett, hogy az öltözködés közben is kényelmet biztosít. 

Kisebb lakásokban az ülőke tökéletes kiegészítője lehet egy kanapénak, ha nem áll rendelkezésre elegendő hely egy nagyobb méretű ülőgarnitúrának, viszont ülőhelyre szükség van. A mobil ülőalkalmatosságokat bárhova lehet helyezni. A színes kocka formájú ülőkék a gyerekszobában is jó szolgálatot tehetnek, ideális gyerekjátékok tárolására

Stílusos ülőke

A klasszikus berendezésű otthonokban a bársonyhuzatú ülőkék mutatnak a legjobban. De színtől függően (pl.: púder vagy mentazöld színben) egy vintage vagy art deco stílusban berendezett enteriőrben is remek kiegészítők. Akár színvilágában a berendezéstől eltérő ülőkét is választhat, frissítve a szoba hangulatát. Egy kis izgalmas eklektikával játékosság vihető a nappali hangulatába.

Ülőkék tisztítása

A megfelelő és rendszeres tisztítással sokáig használhatja eredeti szépségében praktikus kis bútordarabját. Óhatatlan, főleg vendégség esetén, hogy étel-, italfoltos lesz. Speciális tisztítószerrel azonban makulátlanná varázsolható ismét. A szöszt, port, porszívóval vagy nedves kendővel lehet legjobban eltávolítani a felületről.

A praktikus és egyben divatos ülőkék, a lakás berendezésének nélkülözhetetlen darabjaivá váltak.

(Szponzorált tartalom)