keresés menü

Újdonságok a Billingo online számlázónál

Májusban jó néhány izgalmas és látványos fejlesztés került a Billingóba. Megjelent a marketplace és az adószámos magánszemély vállalkozási forma a számlázóban, új felületet kapott a a Számlalista és a Bizonylat létrehozása oldal, és megújultak a Partnerek és Termékek aloldalak. Cikkünkben bemutatjuk a Billingo májusi fejlesztéseit.

Például megjelent a Billingo bevásárlóközpontja, a marketplace. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egyszerűen összeválogathatóak legyenek azok az alkalmazások, pluginek és funkciók, melyek megkönnyítik a vállalkozók életét.

Szerepel az adószámos magánszemély vállalkozási forma a számlázóban

További újdonság a Billingo online számlázónál, hogy a beállításokon belül mostantól szerepel az adószámos magánszemély vállalkozási forma. Ez azt jelenti, hogy most már nemcsak a cég, illetve az egyéni vállalkozó vállalkozási formák közül lehet választani a Billingóban.

Ennek az újdonságnak köszönhetően nem jelenik meg automatikusan az ev., vagyis az egyéni vállalkozó rövidítése a név mögött a számlázás során. Így az adószámos magánszemélyek is gyorsan, egyszerűen és kényelmesen számlázhatnak a programban.

Új felületet kapott a Számlalista és a Bizonylat létrehozása oldal

Megújult a Billingóban a Számlalista és a Bizonylat létrehozása oldal. Az oldalak elrendezésének kialakításakor figyelembe vették a fejlesztők a felhasználói visszajelzéseket, szóval valóban egy minden igényt kielégítő felület lett kialakítva.

Mindez együttesen hozzájárul ahhoz, hogy még praktikusabbá és szerethetőbbé vált a számlák kiállítása a programmal. Amennyiben szeretnéd kipróbálni az online számlázás nyújtotta lehetőségeket, regisztrálj fiókot a Billingo oldalán!

Megújultak a Partnerek és a Termékek aloldalak

A Partnerek és a Termékek aloldalak egyszerűbben kezelhetővé és átláthatóbbá váltak. Új dizájn és új gombok tették fiatalosabbá az aloldalakat. Ráadásul megjelent a Tömeges műveletek kapcsoló és egy kis nyilacska is, mellyel az oldalon látható információk akár a teljes képernyőre kitehetőek. Az újítások szuper fogadtatásban részesültek a felhasználók részéről. Eddig azok az ügyfelek próbálhatták ki az említett újdonságokat, akik bekapcsolták a Korai hozzáférés funkciót. Miért nem jelent meg az új felület egyszerre a felhasználóknál? A válasz egyszerű: a szoftverfejlesztés területén bevett szokás a szakaszos élesítés.

A tervek szerint az új dizájn minden Billingo-felhasználónál megjelenik a nyári hónapokban. Szóval legkésőbb nyár végéig minden fiók az új felületre cserélődik. 

(Szponzorált tartalom)