keresés menü

Úgy érzed, szintet lépnél?

Rutint szerezni egy munkakörben nagyszerű érzés. Amikor átlátsz mindent, ismersz minden folyamatot, amikor a legapróbb részletek is csípőből mennek, akkor egy darabig biztosan nagyszerűen érzed magad. Hiszen ki ne örülne annak, hogy a mestere egy szakmának?

Minden boltban akad olyan eladó, aki mindent tud, akihez mindenki más fordul, amikor elakad a feladatával. Igen, ez kielégítő érzés, de csak ideig-óráig. Mert egy idő után biztosan te magad is többre vágynál. Kihívásokra. Új ismeretekre. Előléptetésre. Magasabb fizetésre. Ha magadra ismertél, akkor mindenképpen olvass tovább!

Amikor már elég volt az eladói létből

Ha úgy érzed, eleget dolgoztál eladói munkakörben, és szívesen lépnél feljebb a ranglétrán, akkor a Tanfolyam.hu üzletvezető szakképesítését ajánljuk a figyelmedbe. Ahhoz, hogy ezt a képzést elvégezd, feltétlenül szükséges az eladói vagy kereskedelmi végzettség, így ha már a szakmában dolgozol, mindenképpen érdemes megfontolni a tanfolyam elvégzését.

A távoktatásban megszerezhető végzettség mindösszesen három hónapot vesz igénybe, ezalatt 140 óra kerül megtartásra, amelyre szerencsére még csak utaznod sem kell. Minden tananyagot megtalálsz majd a képző e-learning rendszerében, de akár nyomtatott formában is a rendelkezésedre áll, ha úgy jobban megy majd a tanulás.

Érdekes kaland vár rád!

Mindegy, hogy mit tanulsz, a lényeg a tanuláson van. Nagyon izgalmas, új kaland veszi kezdetét, ahol megannyi új ismeretre szert tehetsz. Mutatjuk is, hogy mire:

  • Áruforgalmi ismereteket szerzel, megtanulod az árubeszerzés és az áruátvétel csínját-bínját.
  • Elmélyedhetsz az általános áruismeret és a készletgazdálkodás rejtelmeiben.
  • Tájékozott leszel az árkialakítás és az árukihelyezés területén.
  • Megtanulsz leltározni és pénztárgépet kezelni.
  • Nem maradhatnak el természetesen a kereskedelmi ismeretek sem.
  • Sőt, korunk igényeinek megfelelően tanulni fogsz a digitális technológiákról, valamint a marketing és a kommunikációs alapismeretekről.

Amennyiben valóban ebben dolgozol, akkor minden bizonnyal szereztél már gyakorlatot ezekben a témákban. Ugyanakkor az elméletet is fontos hozzátanulni, hiszen nagyon sok mindent meg fog könnyíteni számodra az, ha tudod, hogy mi miért történik.

Merj váltani!

Ha úgy érzed, hogy már valóban mindent elértél a szakmádban, akkor mindenképpen érdemes továbbképezni magadat. Bár több lesz a felelősség és a feladatok is nehezednek, de ezzel együtt a fizetés számaiban is megjelenik a nagyobb teher.

Még ha egyelőre úgy is érzed, hogy nincs meg benned az ambíció, hogy többet vállalj, azért ne hagyd ki a Tanfolyam.hu kurzusát, sosem tudhatod, hogy mikor fog kapóra jönni ez az extra végzettség! Mivel még utazással sem jár, ezért a költségek is elhanyagolhatóak lesznek, a jövődbe invesztálni viszont mindenképpen megéri!

(Szponzorált tartalom)

Tűz tartalom 🔥