keresés menü

Telepítsen intelligens villanykapcsolót otthonába, és élvezze annak kényelmét!

Amikor álmai otthonát tervezi, esetleg éppen a felújítás előtt áll, akkor bizonyára Ön is szeretné, ha minden úgy alakulna, ahogyan azt elképzelte. Minden egyes elem pontosan azon a ponton helyezkedne el, ahol annak lennie kell a kényelme biztosítása érdekében – a fürdőszobai kilépőtől kezdve egészen a villanykapcsolókig.

Már Ön is járhatott olyan lakásokban, házakban, ahol egyszerűen nem találta a villanykapcsolókat azokon a pontokon, ahol kényelmes és elvárt lett volna. Ilyenkor akár hosszú percek is eltelhetnek addig, amíg rálel arra a fránya kapcsolóra. Mindazonáltal a kapcsoló külalakja sem biztos, hogy elnyeri a tetszését, hiszen egy modern és letisztult otthonban nem mutat jól egy idejét múlt villanykapcsoló. Ma azonban már erre a problémára is van megoldás! Olvasson tovább és tudjon meg többet a modern villanykapcsolók jellegzetességeiről.

Milyen egy tökéletes villanykapcsoló?

Mennyivel kényelmesebb lenne egyetlen apró kis érintéssel felkapcsolni a kívánt világítótestet! Mennyivel megnyugtatóbb lenne, ha az éjszaka közepén nem kellene a sötétben botorkálnia és tapogatóznia a kapcsoló után! Mennyivel jobb érzés lenne, ha nem kellene felállnia a kanapéról vagy lemennie az alsó szintre, hogy lekapcsolja az égve maradt lámpákat, hanem mindezt a fotel kényelméből is megtehetné!

Mindez ma már egyszerűen elérhető az intelligens villanykapcsolók segítségével, amelyeket akár a BestMarkt villanykapcsoló kínálatából is beszerezhet.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az okosotthonok elengedhetetlen eleme, vagyis a világítás, hiszen használata által sokkal kényelmesebbé válhatnak az ember mindennapjai. Így akár távoli vezérlés segítségével is le- vagy éppenséggel felkapcsolhatja a világítótesteket. Idővezérlésre is képes, azaz beállíthatja, hogy egy bizonyos időpontban kapcsoljanak be vagy ki a fények. Ez kifejezetten hasznos például a kültéri világítótestek esetében is. A hangvezérlés funkciója is kihasználható, így egy rövid kis hanghatás, mint a taps egyszerűen lekapcsolja a fényeket. 

Modern, letisztult és egyszerűen működik

Ma már vannak olyan villanykapcsolók is, amelyek érintésre válnak működőképessé, csak úgy, mint a mobiltelefonok érintőképernyője. Ezek a kapcsolók LED világítással is rendelkeznek, amelynek köszönhetően éjszaka is könnyen észreveheti azokat a sötétben. Így elkerülheti a kisebb-nagyobb baleseteket, és egyszerűen elnavigálhat a mosdóig.

Igazán előnyös, ha az érintőfelülettel rendelkező villanykapcsoló vízálló, így olyan helyiségekben is teljes magabiztossággal használhatja, ahol túlságosan nagy a páratartalom, mint a konyhában vagy a fürdőszobában. Így a felületét is sokkal egyszerűbben tisztíthatja.

Ne adja alább, vásároljon olyan villanykapcsolót, amely illeszkedik az igényeihez és kiszolgálja kényelmét, mindazonáltal pedig beleillik otthona stílusába.

(Szponzorált tartalom)