keresés menü

Tedd különlegessé a Valentin-napot romantikus élményekkel!

A Valentin-nap az az ünnep, amikor a férfiak tolonganak a virágárusnál és egymás után veszik le a bonbonokat az üzletek polcairól. Holott ez a nap lehetne ennél jóval különlegesebb és nem csak kedvesedről, hanem rólad is kell szólnia, hiszen ez a szerelem ünnepe.

Ahelyett, hogy tárgyi ajándékokkal halmoznád el párod, szervezz inkább olyan programokat, mely mindkettőtök számára különlegessé teszi Cupido ünnepét. A Meglepkék.hu romantikus élményei segítenek, hogy egymásra koncentráljatok és intim, bensőséges pillanatokat éljetek át.

Meghitt hétvége kettesben

A mindennapi hajtásban nem könnyű minőségi időt együtt tölteni, így a Valentin-nap ideális módja annak, hogy időt szakítsatok egymásra. Egy festői helyen, egy eldugott, meghitt házikóban töltött hétvége ideális, ha ki akartok szakadni a mindennapi mókuskerékből és kizárólag egymással szeretnétek foglalkozni. Szerencsére rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, illetve hazánkban számos festői táj található, ahol kirándulhattok, sétálhattok, romantikázhattok.

Gyertyafényes vacsora

Valentin-nap estéje az év egyik legromantikusabb éjszakája. Ha szeretitek a gasztronómiát és az exkluzív éttermeket, akkor egy elegáns vacsora tökéletes program számotokra. Ahelyett, hogy a helyi étterembe mennétek, elfogyaszthatjátok az ízletes falatokat akár a Budai Várban vagy a Lánchíd tetején is.

Ha nemcsak enni, hanem főzni is szerettek, akkor azt javasoljuk, hogy vegyetek részt egy közös főzős élményen. Nemcsak minőségi időt tölthettek együtt, hanem a program végén finom falatokkal is gazdagodhattok.

Egész napos wellness a Rudas fürdőben

A Valentin-nap a pihenésről, a lazításról és a közös élményekről szól. A wellness kiváló módja a feltöltődésnek. A Rudas Gyógyfürdő a wellness csúcsát nyújtja azoknak a pároknak, akik pihenni, romantikázni érkeznek. A medencék, szaunák és a különféle speciális kezelések biztosítják a testi-lelki feltöltődést.

Romantika adrenalinba csomagolva

Ha nem egy romantikus hétvégére vagy vacsorára vágytok, hanem adrenalinra, izgalomra, akkor is bőven van miből válogatni. Az élményautózás olyan autókkal valósítható meg, mint a Porsche, Mustang, Mercedes, Lamborghini vagy Ferrari. A profi segítségnek és az egyedi programnak köszönhetően felejthetetlen élményt kínál. A sebesség szerelmesei számára igazi bakancslistás program.

Ráadásul ketten élhetitek át ezt az élményt, ezért a végén minden pillanatot át tudtok beszélni, megoszthatjátok a tapasztalataitokat. Ha másra vágytok, akkor ott van még a driftelés a Dunán, a tandemugrás vagy a különféle lövészeti programok. Az élmények sokkal emlékezetesebbek, mint a tárgyi ajándékok, így ha különleges meglepetést szeretnél, akkor jobb az előbbit választani.

(Szponzorált tartalom)