keresés menü

Te is dühös vagy magadra, amikor a fiókodnak vásárolsz ruhát?

Nem született még meg az a nő, aki életében legalább egyszer ne követte volna el azt az igencsak “népszerű” hibát, hogy úgy vesz meg egy ruhadarabot, hogy aztán soha vagy nagyon maximum egyszer ölti magára. Ekkor kerül általában megállapításra, hogy bár nagyon szép a ruhadarab, és fantasztikusan fest a vállfán, rajtad már nem ugyanazt a látványt nyújtja. Ha igazán “szerencsés” vagy, akkor még kényelmetlen is, mert így egészen biztosan ott marad a fiókod alján, talán egy esetleges költözéskor kerül majd szanálásra.

Neked is van ilyen ruhadarabod? Mai cikkünkkel abban igyekszünk segítséget nyújtani, hogyan vásárolj szexi fehérneműket és csábító szetteket úgy, hogy azokat valóban hordjad is!

Érezd jól magad!

Bár számtalan változatban találsz erotikus ruhákat a Szexaruhaz.hu Szexshop nőknek szóló kínálatában, azért tudd, hogy nem mindegyik lesz neked való. Ezt persze ne gyengeségnek fogd fel, hanem arra gondolj, hogy minden nő más személyiség: ami az egyiknek jól áll, az a másiknak testidegen.

Ahhoz, hogy tudd, miben érzed jól magad, illetve hogy mi áll jól neked, fontos, hogy tisztában légy önmagaddal. Az egészséges önértékelés, az önismeret rendkívül lényeges, hiszen csak így fogsz tudni határozni arról, hogy mi áll jól neked, miben érzed komfortosan, sőt miben érzed vonzónak és kívánatosnak magad.

Ezért amikor válogatsz a buja ruhaneműk között, akkor mindig azt tartsd szem előtt, hogy neked mi lesz a jó. Mert ha neked jó, jó lesz a partnerednek is!

Gondolkozz szettekben!

Ha végignézed a kínálatot, biztosan látni fogod, hogy számtalan variáció áll a rendelkezésedre, és igencsak könnyű elkeveredni a stílusok között, ezért ha jót szeretnél magadnak, akkor mindenképpen úgy válogass, hogy komplett szettjeid legyenek. Alig van annál bosszantóbb, mint amikor puccba szeretnéd vágni magad, hogy elkápráztasd a párod, de csak egy tűzvörös szatén bugyi és egy fekete harisnyatartó hever a ruhásszekrényed mélyén.

Javasoljuk, hogy a harisnyatartóhoz egyből válassz harisnyát, a tangához melltartót, de mindenképpen jót teszel magaddal akkor is, ha tartasz otthon egy-egy babydollt vagy egy szemkápráztató bodyt, de ha mellben vagy erős, és szereted a kebleid kihangsúlyozni, akkor a mellemelő se maradjon ki a ruhatáradból!

Csak kényelmesen!

Bár alapvető igazság, hogy ezek a ruhák nem igazán hosszan tartó viselésre készültek, ugyanis olykor pár perc alatt le is kerülnek a viselőjükről, azért még muszáj szem előtt tartani azt is, hogy milyen anyagból készültek. Szerencsére mindegyik kiváló minőséget képvisel, így akár éveken át lehet része a csábításra tökéletes kelléktáradnak! Sőt akad olyan ruhadarab is szép számmal, amelyeket le sem kell vetni, aktus közben is rajtad maradhat, fokozva az élményt, miközben a megfelelő helyekre tökéletes bejárást biztosít.

Talán nem kell mondani sem, de a szellőzés ezen ruhatípusok esetében is fontos, a puhább anyagok, mint amilyen a selyem, a bársony és a szatén is csak úgy vonzzák a tekinteteket és persze a kezeket is, de a jó öreg csipkével sem igen tudsz majd mellélőni!

Tudod már, milyen erotikus ruhákat rendelsz elsőre a Szexaruhaz.hu Szexshopjából?

(Szponzorált tartalom)