keresés menü

Te hiszel még a csodákban?

Minden felnőtt lelke mélyén ott lakik a gyermeki énje is, és csak a felnőtt pszichés állapotán múlik, hogy mennyire engedi szabadjára ezt a játékos, ártatlan, csodákban is hívő gyermeket.

Mindenki környezetében vannak olyan emberek, akik olyanok, mintha sosem akarnának felnőni. Akik gyermeki ártatlansággal fordulnak az emberek felé. Akik olyan lelkesedéssel és beleéléssel tudják csinálni a dolgukat, ahogy arra csak egy gyerek képes. Akik annyira jól megélik a pillanatot, hogy nem rágódnak sem múlton, sem jövőn.

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy te is ebbe a típusba tartozol, akkor tudod, hogy az Ékszerkirály csapata mire gondol akkor, amikor azt mondja: varázslények márpedig léteznek.

A varázsvilág csodái

Amióta mesék létezek, azóta hiszünk az olyan csodalények létezésében, mint az unikornisok, a hableányok vagy épp a tündérek. Életünknek az első évtizede egy mesevilágban telik, ahol teljesen jól megszokott dolog, hogy hétfő reggel tündérek csapnak össze boszorkányokkal. (Ez később a felnőtt életben valóban így is lesz, feltéve, ha nem a megfelelő munkahelyen vagy.)

Jóllehet felnőttkorunkra általában ennek a varázsa kissé megkopik, de el sosem tűnik.

Főleg akkor nem, amikor mágikus világok egész sora jelenik meg előttünk könyvben, filmben és sorozatokban. Minden egyes ilyen élménynél felerősödik a hit, hogy mégiscsak érdemes hinni ezekben az apró varázslényekben!

Ilyenkor persze már másként fejezzük ki magunkat, így ezek a lények nem plüssként térnek vissza hozzánk, hanem csodálatos arany és ezüst ékszerek formájában!

Higgy a csodákban!

Ne hagyd hát, hogy a rút és rideg felnőttélet kiöljön belőled minden olyan részt, ami szomjazza a csodát! Védd meg a gyermeki éned, hogy élvezetesebb és kezelhetőbb legyen a felnőttkori életed!

Ha mindig ott van veled egy tündér, egy kobold, egy bagoly vagy épp egy táltos ló, akkor máris erősebb védelemmel indulsz neki a nagyvilágnak minden áldott reggel!

Ha nem szereted a nagyon komoly és földhözragadt embereket, akkor rugaszkodj el te magad is a talajtól! Viselj bátran olyan ékszereket, amelyek utalnak arra, hogy te bizony hiszel a csodákban és a varázslatban!

Ha ékszert varázsolni mi sem tudunk neked, akkor még mindig ott van az Ékszerkirály megannyi arany ékszere!

Higgy önmagadban!

Sokan nem merik felvállalni felnőttkorukban a valódi személyiségüket, még többen pedig jó mélyre el is rejtik a bennük szunnyadó gyermeket.

Ahhoz azonban, hogy egészségesen élj, nem szabad elrejtőznöd, sőt a gyermeki énedet sem zárhatod el egy dohos pincébe! 

Éld meg az életedet úgy, hogy fittyet hányva mindenre, csak magadat adod, és ha boszis fülbevalót szeretnél a füledbe lógatni, akkor tedd azt! Hidd el, a világ értékelni fogja!

Rajta, ne is halogasd tovább, szerezd meg azokat a kiegészítőket, amikkel ismét királylánynak érezheted magad, akinek bizony jókora varázsereje van!

(Szponzorált tartalom)

Tűz tartalom 🔥