keresés menü

Szivar zsebkendő, mint tökéletes ajándék?

A legmegfelelőbb jándékot keresi szivaros családtagja, barátja számára? A szivar zsebkendő egy igazán kiváló választás lehet! Ezek a kendők persze nem csupán szivarosoknak, de két másik hobbi kedvelőinek is jó választás lehet, akiknek tagjai gyakran osztoznak a füstölgés iránti rajongásban.

Ha velünk tart, nem csupán a szivar zsebkendőről tudhat meg fontos információkat, de arról is, hogy kell-e kiegészíteni ezt a meglepetést, és ha igen, mivel! Mindenképp tartson velünk, ezekről az információkról Ön sem akar lemaradni!

Szivar zsebkendőt magában, vagy kiegészítve?

Azt, hogy érdemes-e még valami aprósággal kiegészíteni a szivar zsebkendőt, az határozza meg, milyen alkalomról van szó. Egy születésnap vagy karácsony jelentőségteljes alkalmak, ilyenkor érdemes még valamit mellébiggyeszteni. 

A zsebkendők szentimentális értékkel bírnak, hiszen ezt már nagyapáink nagyapái is, sőt a legelső szivarosok is használták. Természetesen a mintát okosan kell kiválasztani, olyan árnyalatút érdemes beszerezni, amely közel áll a szivaroshoz.

Ki használ még szivar zsebkendőt?

Hiszi vagy sem, de a szivar zsebkendőket előszeretettel használják a horgászok és a vadászok is. Mindkét hobbi művelői közt találni olyanokat, akik egy finom, aromás szivart sem vetnek meg.

A zsebkendők használata igazán régi hagyomány, amit az igazán komoly férfiak még manapság sem vetnek meg. Jól mutatnak egy öltöny zsebében, de kiválóak lehetnek emlékbe is. A színt, a mintázatot érdemes a megajándékozandó stílusából kiindulva beszerezni. 

Mi illik leginkább a szivar zsebkendő mellé?

Egy szivarosnak meglepetést találni nem könnyű feladat. Ők maguk is elég válogatósak, ha a kiegészítőikről van szó. Nem kell azonban kétségbeesni! Van néhány olyan eszköz, amelyre mindig szükségük van, s nem bánják, ha hozzá nem értők szerzik be! 

Az egyik ilyen kiegészítő a szivargyújtó. A hatalmas választékban elérhető apró kiegészítők közül még az is képes kiválasztani a megfelelőt, aki vajmi keveset konyít a szivarok különleges, aromás világához. Kortól függően válasszon a mintás és komolyabb szivargyújtók között! Az idősebbek általában az ezüstös, fémes kiadásokat kedvelik, míg azok, akik üzletemberként keresik vagy keresték a kenyerüket, stílusuk része a fehér ing, a színes és fémből készült változatokat kedvelik leginkább.

Jó döntés lehet a szivar hamutál is, főleg, ha egy különlegesebb darabot választ! Például egy olyan darabot, amelyből akár italos pohár is lehet, vagy jár hozzá egy. Ügyeljen rá, hogy ebből csak olyat szerezzen be, amely egyetlen szivar megtartására képes! 

Egy igazán különleges meglepetés

Ha jól ismeri a szivarost, és tudja, milyen aromákat kedvel, akkor nagyon egyszerűen találhat olyan alkoholos italt, amely mellett a szivaros zsebkendő is jól mutat. 

(Szponzorált tartalom)