keresés menü

Porszívózni és felmosni egyetlen eszközzel? Lehetséges!

Egyetlen eszközben egyesülhet a felmosás és a porszívózás tudománya, mégpedig a vezeték nélküli porszívóban. Persze kizárólag abban az esetben, ha a választott modell funkciói között megtalálható a nedves takarítás is.

Válassz mindig a saját szempontjaid alapján!

A felmosófunkció lehet az egyik olyan fontos szempont, amelyet mérlegelni kell, mielőtt elköteleződnél egy adott készülék iránt. Ezzel az opcióval ugyanis egyrészről kiváltható a felmosóval való bajlódás, másrészről pedig még hatékonyabb, pormentesebb környezetet tesz elérhetővé. 

A felmosás utáni hosszas szellőztetéssel, és a “Vigyázz, csúszós!” felkiáltásokkal is egyszer, s mindenkorra leszámolhatsz, hiszen ezek a készülékek megfelelő vízmennyiséggel dolgoznak, és gyakorlatilag fel is szárítják maguk után a felületeket.

Milyen szempontok lehetnek még mérvadóak egy vezeték nélküli porszívó esetében? 

Mielőtt a vásárlás mellett döntenénk, érdemes további szempontokat is átgondolni. Az egyik az, hogy mekkora teljesítményt várunk el az eszköztől. Az is fontos kérdés, hogy elől, mondjuk a konyhában fogjuk-e tartani, s ha igen, akkor milyen igényeink vannak a vezeték nélküli porszívó dizájnját tekintve? 

Például a Roidmi.hu vezeték nélküli porszívók között megtalálja a számításait az is, akinek nem elég a belső érték, hanem nagy jelentőséget tulajdonít a külsőnek is.

Sterilizáló vezeték nélküli porszívó?

Ha hiszed, ha nem, a Roidmi.hu webáruházban bizony ilyen modellje is van! A Roidmi Z1 a különleges ZiWei sterilizálórendszernek köszönhetően garantálja, hogy makulátlan higiénia marad utána mindenhol. 

Ha a tisztaság a legfontosabb szempont, akkor ez az egyik legkiválóbb vezeték nélküli porszívó, amely elérhető a piacon. Ráadásul a legmagasabb szintű higiéniát úgy garantálja, hogy nem kell vegyszereket alkalmazni hozzá.

A ZiWei rendszer négy különböző elemből tevődik össze. Ezek közül az egyik legfontosabb a sterilizáló tisztítókefe, amely a bakteriosztatikus ezüstionoknak köszönhetően maximálisan tiszta környezetet hagy maga után. A bakteriosztatikus Novaron élen jár a baktériumok megsemmisítésében, amit oldódó üvegionok alkalmazásával valósít meg. 

A bakteriosztatikus fémbevonatnak, valamint a hátsó szűrőnek köszönhetően kettős sterilizáló- és szűrőfunkciót nyerünk. A továbbfejlesztett kiegészítők pedig lehetővé teszik a valódi tisztaság elérését, és felszámolják a kórokozókat.

Porszívózás, felmosás és sterilizálás egyben, ráadásul mindez párosul a kiemelkedő szívóerővel, a 60 perces üzemidővel, a 0,65 literes tartálykapacitással, a 3 óra alatt elérhető teljes töltöttséggel, a motorra 5 évnyi, a kiegészítőkre pedig 2 évnyi garanciával. 

A Roidmi Z1 vezeték nélküli porszívója tökéletes választás azoknak, akik egy remek tulajdonságokkal rendelkező készüléket keresnek a mindennapokhoz.

(Szponzorált tartalom)