keresés menü

Parkolás, tömegközlekedés, autópálya-matrica mobiltelefonnal? Megoldható!

Ma már rengeteg okos megoldás közül válogathatunk, amit mobiltelefonunkon el tudunk végezni. Filmet nézhetünk, befizethetjük a számlákat, ételt rendelhetünk pár perc alatt. Így már az sem igazán meglepő, hogy a parkoláshoz, illetve a tömegközlekedéshez szükséges jegyeket is meg tudjuk vásárolni egy applikáció segítségével.

Miért jobb az alkalmazás, mint a hagyományos módszer?

Manapság már több megoldás közül is válogathatunk, ilyen például a VoxPay mobilapplikáció is, ahol minden eddig említett, azaz parkolás e-matrica, tömegközlekedési mobiljegy is megvásárolható.

Ezzel konkrétan percek alatt elintézhetünk minden adminisztrációt, a regisztrációtól kezdve a vásárláson át a jegy érvényesítéséig. A regisztráció, a vásárlás, a jegyek kezelése és az utazás megtervezése sokkal egyszerűbb így, mint manuálisan, a hagyományos módszerekkel. Ott már önmagában a jegyvásárlás is egy hosszabb folyamat, pláne ha parkolásról vagy tömegközlekedési jegyről van szó, mivel ott még a sorunkat is ki kell várni.

Ha applikációval vásárolunk nincs sorban állás, konkrétan bárhol, bármikor megvehetjük a jegyeket. Például előző este TV nézés közben is beszerezhetjük az összes jegyet a következő napra, ha tömegközlekedéssel kelünk útra. A parkolást pedig még ott, az autóban ülve pár “kattintással” megoldhatjuk. Az autópálya-matrica megvásárlása is hasonlóan egyszerű, nem kell benzinkutat keresnünk az autópálya mellett, hogy mindent elintézzünk.

A megvásárolt jegyek kezelése sokkal egyszerűbb, akár többféle is lehet az alkalmazásban, nem fogunk eltévedni köztük. A fizetés is automatikusan, azonnal történik, ráadásul a mobilapplikációval történő közlekedésre a magyarországi infrastruktúra is fel van készítve. Már évek óta megbízhatóan működik, a hangsúly inkább azon van, hogy a legkényelmesebb applikációt használjuk.

Környezetbarát és teljes körű szolgáltatás egyben

Az okostelefonos alkalmazásnak köszönhetően teljesen elhagyhatjuk a papírt, papírmentes lesz a közlekedés a parkolástól kezdve az autópályán lévő utazásig. A készpénzzel se kell többet bajlódnunk, mivel a bankkártyánkkal minden megoldható. 

Ráadásul többféle fizetési mód közül is választhatunk, sőt még családi jegyfizetésre is van lehetőség. A tranzakciók naplózásának köszönhetően minden hónap végén pontosan visszakövethetjük, hogy milyen jegyre mennyit költöttünk, a további utazásokat pedig ez alapján tervezhetjük tovább. Apropó tervezés, az applikációban még az utazásunk útvonalát is kijelölhetjük, hogy semmilyen meglepetés ne érjen minket útközben.

Válasszuk a kényelmet!

A 21. században rengeteg technológiai újdonság érhető el, amelyek többsége a mindennapi kényelmünket szolgálják. Ideje felvennünk a ritmust, hogy haladjunk a korral! Rögtön kezdhetjük is azzal, hogy letöltünk egy mobilalkalmazást, és mostantól azzal vásároljuk meg a közlekedéshez használt jegyeket.

(Szponzorált tartalom)