keresés menü

Ötletes bárkellékek és barista ajándékok

Egy születésnap vagy ünnep gyakran rengeteg fejtörést okozhat a választott ajándékok kapcsán, pláne, ha kifejezetten egy bizonyos munkakörben dolgozó vagy érdeklődési körrel rendelkező személynek szeretnénk nagyon ütős meglepetést találni. Az alábbiakban hasznos tippekkel igyekszünk ebben segíteni!

Milyen a tökéletes meglepetés egy barista számára? 

Akár egy bárban dolgozó személyt lepnénk meg valami ötletes kiegészítővel, akár egy olyan szerettünket, aki különösen kedveli a bárkellékeket, a Deconline.hu barista ajándék választékából kedvünkre szemezgethetünk: szemüveg alakú üvegnyitó, szarvas formájú dugóhúzó, koponyás felespohár, vicces pohárjelölők és még sorolhatnánk. 

A klasszikus whiskeyszettel nem lőhetünk mellé, ahogyan egy bőr laposüveggel sem. Ha pedig egy bartendert szeretnénk lenyűgözni, egy különleges italos pohárral mindezt megtehetjük, például a “boldogság öt foka” whiskeyspohár remek választás, mely szintén beszerezhető az említett webshopból. 

Ahhoz, hogy valóban a legideálisabb ajándék mellett döntsünk, fontos, hogy alaposan kipuhatolózzuk, hogy minek örülne igazán, esetleg van-e olyan hasznos felszerelés, amelyet régóta tervez beszerezni. Vegyük számításba azt is, hogy mennyire humoros az illető, ugyanis a vidám, bohókás meglepetések a legtöbb esetben nagyon emlékezetesek és életre szóló sztori is kapcsolódik hozzájuk. 

Bárkellékek mellett ütős konyhai felszerelések is meglapulhatnak

Ha például egy zenész ismerősünk számára keresünk valami rendhagyó kelléket, egy gitár formájú fakanál vagy salátaszedő garantáltan mosolyt csalhat az arcára. 

Ugyanígy egy madaras, cápás dúgóhúzó a bizonyos állatfajokért különösen rajongók számára. A rockzene szerelmeseinek pedig egy halálfejes dugóhúzó egészen biztosan jó választás. 

A speciális bártermékek ráadásul nagyszerű dekorációs elemek is egyben. Rendeltetésszerű használatuk mellett elhelyezhetők éttermekben, bárokban egyaránt. Akár otthoni dekorációként is beszerezhetünk néhány ötletes darabot, ha például még emlékezetesebbé varázsolnánk az adott ünnepet. 

Hasznos multifunkciós eszközök 

Nem csupán ütős ajándékötletként vethetjük be ezeket a bohókás kellékeket, hanem családi vállalkozásunk belső terét is feldobhatjuk általuk. Egy-egy figyelemfelkeltő elem ügyesen elhelyezve növelheti az egész helyiség küllemét, és egyedi hangulatvilágot kölcsönözhet neki. 

Az egyedi tárgyak és bárkiegészítők a legtöbbünket jobb kedvre derítenek, pláne, ha speciális érdeklődési körünket is lefedik. Így akár életre szóló kabala is válhat egy gondosan megválasztott ajándékból. A legjobb meglepetések mindig úgy születnek, hogy valami rendhagyót választunk a jól megszokott helyett. Kivárva a legalkalmasabb pillanatot, a hatás garantáltan nem marad el!

(Szponzorált tartalom)