keresés menü

Öltöztesd fel csinos balkonládákkal a kertet!

Minden teraszt, erkélyt, kertet, ablakot sokkal csinosabbá és barátságosabbá tudsz tenni, ha felöltözteted balkonládákba ültetett finoman illatozó és virágzó növényekkel. Hiszen milyen szemet gyönyörködtető, ha pompázatos virágok fogadnak ott minden áldott nap? Persze palántákat is tehetsz a cserepekbe vagy a balkonládákba, és később élvezettel fogyaszthatod a termést.

Turbózd fel balkonládákkal és cserepekkel!

A Mentool.hu gazdag virágcserép és balkonláda kínálatában többféle kivitelű, méretű és színű termék között válogathatsz. A legtöbb modellel együtt az alját is megkaphatod, ezzel pedig lehetőséged nyílik arra, hogy a ládákat illetve a cserepeket is a földön, a virágtartón vagy akár a balkonládatartón helyezd el. Pont úgy, ahogy a helyzet kívánja vagy éppen a kedved tartja. 

Ha nem kell külön keresgélni a megfelelő méretű és színű alátéteket, az igazán kényelmes megoldást jelent. Ráadásul a víz sem folyik szerteszét locsoláskor. Okos döntés azonnal beszerezni a ládához vagy cseréphez illőt.

Érdemes egységes megjelenésre törekedned, és egymáshoz illeszkedő darabokat választanod. Persze nem árt, ha a kiválasztott cserepek és balkonládák a terasz vagy az erkély, illetve a kert egyéb berendezéseihez is passzolnak, mert ezzel külön kiemelheted azok szépségét. Esetleg külön hangsúlyossá teheted magukat a növényeket is, csak rajtad áll, hogy melyik megoldást választod.

Csinos hajlék a virágoknak és a palántáknak

Mitől is jó egy balkonláda vagy egy cserép? Teszik fel sokan a kérdést, mielőtt beszerzésre adnák a fejüket. Elsősorban a megjelenésre fókuszálnak sokan, hiszen ezek a növénytartók mindig szem előtt vannak, legyenek akár az ablakban vagy a terasz, az erkély bármely pontján.

Egyszerűen felöltöztetik a teret, igazi dekorációs kellékként tekinthetünk már rájuk. Nem is véletlen, hogy annyira népszerűvé váltak. Ma már beszerezhetsz klasszikus formájú és kivitelű darabokat, de sokan keresik akár a modernebb vonalvezetést is. Színekben is hatalmasra duzzadt a választék: a fehértől, a klasszikus barnás árnyalatokig számos modell áll a vásárlók rendelkezésére. Csak győzz választani a szebbnél szebb termékek közül!

Érdemes jó minőségű termékeket beszerezni

Persze az sem mellékes szempont, amikor balkonládákat vagy cserepeket választasz az otthonodba, hogy mennyire lesz majd tartós egy-egy eszköz. Egész nap süti ezeket a nap, így tehát jól kell bírniuk a perzselő napsugarakat, az UV-sugárzást is, de az erős szelet és a kisebb, nagyobb viharokat is. 

Ilyen eszközöket bizonyára nem minden évben szeretnél vásárolni te sem, úgyhogy jó kivitelű és strapabíró darabokat válassz, legyen szó teljes készletről vagy csak a meglévők kiegészítéséről!

Bárhová is teszed majd, a balkonláda mindenképpen vidám színfolt lesz a teraszon, az erkélyen vagy az ablakodban, amellyel garantáltan csinosabbá teheted a környezetet.

(Szponzorált tartalom)