keresés menü

Nyűgözd le a szeretteidet kézműves karácsonyi ajándékcsomagokkal!

Egy ajándékcsomag karácsonyi ajándékként történő választása több okból is remek opciónak bizonyul. Végtelen mennyiségű finomságot kínál, de azok számára is fantasztikus, akiknek fogalmuk sincs, mit szeretnének ajándékozni. 

Akár az egyik régen látott ismerősödet vagy egy közeli családtagodat szeretnéd meglepni, a kézműves karácsonyi ajándékok garantáltan mosolyt csalnak majd az arcukra. Mi pedig, hogy segítsünk megtalálni a legjobbakat, ebben a cikkünkben hoztunk néhány példát a Meglepetesem.hu kínálatából. 

Csoki csoda karácsonyra

Ki ne szeretné a csokoládét? Az emberek ezt a finomságot gyakran a melegséggel és a különleges emlékekkel asszociálják, így a Meglepetesem.hu Csoki csoda karácsony elnevezésű ajándékcsomagja mindenkit megmosolyogtat majd.

A benne lévő tej- és étcsokoládéból készült kanalak igazán különlegessé teszik a hűvös téli estéken elkortyolgatott forró csokoládét. Azért pedig, hogy teljes legyen a kulináris élvezet, megtalálható még benne egy karácsonyi dísztasakban elhelyezett, étcsokoládéba mártott, kandírozott narancshéj is. 

Tehát, ha ismersz csokoládéimádókat vagy önjelölt csokoládéínyenceket, akkor ez az ajándékcsomag lehet az ideális számodra.

Női ajándék box

A karácsonyi ajándékok nőknek szóló tárháza igazán széles, de szerintünk a legjobb választást közülük a Meglepetesem.hu Női ajándék box elnevezésű ajándékcsomagja jelenti. Mivel olyan termékeket tartalmaz, amely az életedben nagy szerepet betöltő nők számára azt üzeni, hogy igenis fontosak számodra. 

A benne lévő finom textúrájú, könnyen felszívódó, szőlőmagos testápoló gondoskodik a bőrük kényeztetéséről. Az étcsokoládéval bevont magkeverék, illetve áfonya, a földimogyorós levendulakavics és a díszdobozos mandula pedig az ízlelőbimbójuknak jelent majd felüdülést. Ezekkel az édességekkel főként azokat a hölgyeket veszed majd le a lábukról, akik szeretik ugyan az édességeket, de nem rajonganak a túlzottan csömör finomságokért. 

Egyedi ajándékcsomag

Az egyik legjobb módja annak, hogy az ajándékod egyedi legyen, ha magad állítod össze, a Meglepetesem.hu pedig erre is lehetőséget biztosít. Tehát akár az édesanyádnak, az édesapádnak, a testvérednek vagy egyszerűen egy karácsonyi partira keresel megfelelő ajándékot, mindegyik eshetőségre összeállíthatsz eg-egy egyedi ajándékcsomagot. 

Neked csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a csomagolást, valamint a kívánt termékeket, és ők a döntésed alapján elkészítik az ajándékcsomagot. De akár még egy egyedi üzenetet vagy fényképes ajándékot is mellékelhetsz, hogy ezáltal is még személyesebbé tedd a meglepetést. 

Ha nem tudod személyesen odaadni, akkor küldd el!

Az ünnepek az adakozásról, a szeretetről és a szeretett személyekkel való együttlétről szól. Mivel sok család szétszóródva él az országban, az utóbbira sajnos nem mindig van lehetőség. De ez sem jelent problémát, mivel a Meglepetesem.hu az általad összeállított ajándékcsomagot bármely településre kiszállítja.

(Szponzorált tartalom)