keresés menü

Növény jelölő címkék használata a kertészetekben

Manapság már jóformán nincs olyan dolog, amit ne tudnánk beszerezni egy üzletben vagy boltban. Ez abban az esetben is így van, ha növényekre, esetleg facsemetékre, palántákra vagy más kertészeti termékre van szükségünk.

Ez esetben csak annyi a dolgunk, hogy ellátogatunk egy közeli kertészetbe, ahol garantáltan mindent megtalálunk, amire csak szükségünk van. Itt rendszerint azt láthatjuk, hogy az egyes növények fel vannak címkézve, a címkékeken pedig különböző adatok szerepelnek.

A Webmaxx oldalán is kapható növény jelölő címke rendkívül fontos szerepet tölt be, hiszen lehetővé teszi a gyors és kényelmes termékazonosítást, illetve a vásárlást is jelentős mértékben leegyszerűsíti.

Miért fontos a növények megjelölése?

Akárcsak egy ruhaboltban vagy egy élelmiszerüzletben, egy kertészetben is fontos, hogy azonnal lássuk az olyan alapvető adatokat, mint amilyen például a termék megnevezése, ára, származási helye.

Bár ezeket az információkat megkérdezhetjük az eladótól, sok esetben erre nincs lehetőség. Tipikusan ilyen, amikor épp sehol nem találjuk, vagy ha nem csak mi vagyunk a kertészetben és épp más vásárlókat szolgál ki. 

Arról nem beszélve, hogy sokkal egyszerűbb ránézni egy címkére és leolvasni az alapvető adatokat, és legfeljebb csak akkor kérni az eladó segítségét, ha azokon felül van még kérdésünk. A növény jelölő címkék jellemzően tartalmazzák a víz-, talaj- és fényigényt, az ültetési mélységet, valamint a virágzási időt.

Az etikett címkék remek megoldást kínálnak

Az etikett címkékre szinte bármilyen adatot rá tudunk nyomtatni, ami még akkor is igaz, ha nagyobb mennyiségű információt szeretnénk viszont látni rajtuk. Különböző méretben és formában is előállíthatóak, illetve a rajtuk szereplő írás betűméretét is az igényeinknek megfelelően határozhatjuk meg.

Hogyan tudjuk előállítani a címkéket?

A címkék előállítására alapvetően két lehetőségünk van. Az egyik, hogy kiszervezzük a feladatot és olyan szakértőkre bízzuk a nyomtatást, akik a megfelelő tudás és tapasztalat birtokában vannak. A másik pedig, hogy beszerzünk egy megbízható működésre képes, professzionális címkenyomtatót, ami képes az igényeinknek megfelelő volumentben működni. 

Ez utóbbi esetben nekünk kell kezelni a készüléket, de manapság már kaphatóak egyszerűen használható modellek is. Ezeket még akkor is meg tudjuk tanulni kezelni, ha előtte még sosem volt dolgunk címkenyomtatóval. 

A mai világban a kertészeti termékek értékesítésével foglalkozó cégeknek is lépést kell tartaniuk a fejlődéssel. Ennek többek között az olyan modern megoldások alkalmazása is a részét képezi, mint amilyen a címkézés.

Fontos, hogy a kertészetek is hitelesen tájékoztassák a vevőket a termékeikről, emellett pedig gyors fizetési lehetőséget is biztosítsanak számunkra. Az etikett címkék mindkettőben nagy segítséget tudnak nyújtani.

(Szponzorált tartalom)