keresés menü

Női táska alapdarabok

A legtöbb nő gardróbjában nemcsak a ruhák, hanem a táskák között is vannak olyan alapdarabok, amikről nem tudna lemondani. Kötelező elemként a klasszikus „színházba járós”, a „hétköznapi rohangálós” és a hétvégi „party viseletet kiegészítő” darabok biztosan ott lapulnak. Mi alapján választható ki az ideális női táska a hatalmas, egyre növekvő kínálatból? 

Létezik olyan női táska, ami mindenkinek tetszik?

Ha egy olyan táskát szeretnénk bemutatni, ami garantáltan minden nőnek tetszik, akkor bajban lennénk. A stílus annyira egyedi, hogy lehetetlen egyetlen méretet, vagy típust kiemelni, ami mindenkinek tetszeni fog. Van, aki a válltáskákat szereti, sokan a kézitáskára teszik le a voksukat, mások pedig a hátitáskákat preferálják. A szín és a kialakítás tekintetében beszélhetünk klasszikus és divatos darabokról is. Igazából csak egy dolog van, amiben biztosan minden nő egyet ért, hogy a legfontosabb tényező, ami a vásárláskor felmerül, az a minőség. A bőr női táska egy megtérülő befektetés, ami nem veszít szépségéből az évek múlásával sem.  A bőr időtálló alapanyag, amely bármelyik évszakban bátran hordható, hiszen a túl hideg, vagy túl meleg idő sem károsítja az anyagot. 

Kedvenc darab: nappal hátizsák, este válltáska

A divat folyamatosan változik, de az örök, hogy a táska kínálatban az esztétikus megjelenés mellett a praktikum is lényeges szempont. A női bőr hátizsák reneszánszát éli és ugyanolyan kötelező kelléke lett a női ruhatáraknak, mint régebben a klasszikus válltáska volt. A minőségi bőr anyaghasználatnak és kivitelezésnek köszönhetően a modern darabok bármilyen szereléshez felvetők és garantáltan feldobják az outfitet! A hátizsák természetesen egészségügyi szempontból is ideális viselet, azonban népszerűsége inkább annak köszönhető, hogy a munkahelyre menet ugyanúgy felvehető, mint egy esti kiruccanáshoz. A modern, divatos női bőr hátizsákok csinos viseletnek tekinthetők, ráadásul a tervezők olyan darabokat is megalkottak, melyekkel egyik pillanatról a másikra megváltoztathatjuk megjelenésünket. Nap közben a hangulatunkhoz igazítva egy mozdulattal átalakíthatjuk válltáskává, ezáltal egy táskával több stílust is képviselhetünk.

Hol szerezhetők be a legdivatosabb darabok?

A bagbox.hu kínálatában található darabok a modern kor elvárásait egyesítik a minőséggel. Az Olaszországban kézzel készült GIUDI táskák cserzett bőr felhasználásával készülnek, ezáltal nem tartalmaznak káros anyagokat, sem az egészségre, sem a környezetre nézve. A női bőr hátizsák kínálatban a klasszikus színek mellett a szivárvány minden színe felfedezhető. Ajándékba is ideális választás az időtlen eleganciával ellátott magyar gyártású Ága Hengl bőrtáska.

(Szponzorált tartalom)

Tűz tartalom 🔥