keresés menü

Nincs mese: eljött a tanulás ideje!

Most már végképp kijelenthetjük, hogy véget ért a nyár, vége a fesztiválszezonnak, és már nincs minden hétvégén meghívásod ilyen-olyan kerti partikra. 

Hamarabb sötétedik, és az esti órákra ilyenkor már mindenki előszeretettel húzódik vissza otthona biztonságot és meleget adó falai közé. Bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy mihez kezdj a hirtelen rád szakadt szabadidővel, mit csinálj esténként? 

Persze az olvasás is fontos, sőt, olykor még meg is nézhetsz egy ültő helyedben egy évadot a kedvenc csatornádon a sorozatodból, de azért érdemes elgondolkodni a tanulás lehetőségén is, hiszen így akár egy régóta vágyott szakmát vagy képesítést is megszerezhetsz.

Hogyan válassz tanfolyamot?

Szerencsére mára már szinte minden képzés elérhető online formában is, így a The Bright Academy online képzései elérhetőek számodra is, lakj bármely részén is az országnak.

Mert ennél hasznosabban aligha tölthetnéd az őszi-téli hónapokat, ami talán a társasági élet szempontjából kissé talán uborkaszezon, viszont tökéletes időszaka lehet a tanulásnak, az önfejlesztésnek, sőt akár egy új szakma kitanulásának is.

Ha van olyan, amit most hobbi szinten csinálsz, de szeretnél komolyabban elmélyedni benne, vagy ha van olyan szakma/szakképesítés, amellyel olyan állást tudnál megcsípni, ami az érdeklődési körödnek megfelelő, akkor nincs más hátra, mint kiválasztani a tökéletes tanfolyamot!

Mit tanulhatsz?

A teljesség igénye nélkül mutatunk pár képzés, ami akár jól is jöhet!

Ha csak tökéletesebb ajándékokat szeretnél vagy a saját vállalkozásodban szeretnél minőségi képi anyagot, akkor a Photoshop tanfolyam lesz a neked való, ha azonban jobban el szeretnél mélyülni a témában, akkor a grafikus képzést érdemes választanod.

Ha kreatív vagy, meglátod a szépet, a lehetőséget, akkor akár a lakberendező, akár a fotós tanfolyamot is elvégezheted, és az ott megszerzett tudást akár a saját otthonodban is kamatoztathatod, vagy pénzre is válthatod.

Ha az online világban szeretnél érvényesülni, akkor a virtuális asszisztens vagy a marketing képzés lesz számodra a tökéletes választás, amelynek segítségével akár digitális nomáddá is válhatsz!

Ha szervezetben szeretnél dolgozni, akkor az agilis projektmenedzser vagy a coach képzést ajánljuk, amelyekkel egészen jól el tudsz helyezkedni a munkaerőpiacon, lévén ezek nagyon felkapott, új pozíciókat jelentenek.

Persze akkor sem maradsz tanfolyam nélkül, ha az egészséges életmód híve vagy, hiszen táplálkozási tanácsadóként rengeteg embernek fogsz tudni segíteni, akár vegán verzióban is belevághatsz, az még ritkább képesítés!

Tudod már, hogy mit fogsz csinálni?

Ugye látod, hogy nem kell, hogy haszontalanul teljenek a hosszú és borongós esték? Ha belevágsz a The Bright Academy bármelyik képzésébe, mire újra feléled a természet, már te is ütősebb végzettséggel rendelkezhetsz! Ne késlekedj, válassz érdeklődési köröd és tehetséged szerint!

(Szponzorált tartalom)