keresés menü

Nem érdemes halogatni a kormánymű-felújítást

Néhányan úgy vannak vele, hogy amíg megy az autó, addig nem foglalkoznak a különféle furcsa neszekkel, zajokkal. Elvégre egy autó ahogy korosodik, lesznek különféle problémái, ez az élet rendje. Ami azonban nem befolyásolja azonnal a működését, arra az ember hajlamos kevesebb figyelmet fordítani.

Magától azonban a kormányművel kapcsolatos hibák aligha fognak megoldódni. Mivel egy biztonságtechnikai berendezésről van szó, ezért érdemes mielőbb szakemberhez fordulni. A Szervokormány javítás szolgáltatása az ország bármely pontjáról igényelhető, mutatjuk, mit kell ehhez tenni.

Csak leinformálható szakszervizt szabad megbízni

A kormánymű javítása komoly dolog, ezért nem szabad azt akárkire rábízni. A fenti linkre kattintva egy megbízható oldalon találja magát, amely nagy tapasztalattal rendelkezik e téren. Akár fel is hívhatja őket, vagy kérhet a weboldalon ingyenes visszahívást is.

Néhány típushibára előre pontos árat tudnak mondani. Ennél a cégnél nincsenek váratlan kiadások, mivel minden előre egyeztetésre kerül. A kapcsolatfelvételt követően küldenek egy futárt a meghibásodott kormányműért. A bevizsgálást követően tudnak adni pontos árajánlatot és javítási határidőt, amely általában egy vagy két munkanap. Ezt követően vissza is szállítják a felújított kormányművet.

Érdemes rászánni néhány percet a böngészésre, hogy az ember miféle céget bíz meg kormánymű-felújítással. Kicserélnek minden tömítést? Gyári vagy azzal megegyező minőségű alkatrészeket használnak a felújítás során? Adnak számlát? Megtalálható a cég weboldala a keresőkben? Ha ezekre a kérdésekre kivétel nélkül igen a válasz, csak akkor szabad az adott vállalkozással kapcsolatba lépni.

Ezekre érdemes rákérdezni

Ha kormánymű-felújításra kerül sor, akkor kardinális kérdés, hogy milyen alkatrészek kerülnek felhasználásra. Az utángyártott, silány minőségű gyártmányok hamar újabb meghibásodáshoz vezethetnek.

Fontos kérdés az is, hogy mit tartalmaz az ár, benne van az ÁFA is? Néhány cég a mai napig azzal trükközik, hogy az árajánlat számla nélkül értendő. Nagy kockázatnak teszi ki magát azonban az, aki belemegy abba, hogy nem kér számlát. Ebben az esetben ugyanis garanciális igényeit nem feltétlenül fogja tudni érvényesíteni.

Lényeges kitérni arra, hogy a felújítás részét képezik-e az új porvédő gumiharangok. Ez egy meglehetősen kis tétel, ugyanakkor ha a frissen felújított kormányműre visszakerülnek a használt porvédő gumiharangok, akkor fel kell készülni arra, hogy hamarosan esedékes lesz a következő felújítás.

Mit lehet megtudni kormánymű-felújítással foglalkozó cégről?

Lehet-e tudni, hogy kik vannak az adott vállalkozás mögött? Ki a tulajdonosa? Akinek nincs takargatnivalója, az minden bizonnyal vállalja a nevét, arcát. Manapság már minden magára valamit is adó cégnek van egy weboldala, ahol megtalálhatók a céggel kapcsolatos alapvető fontosságú információk és az elérhetőségei.

(Szponzorált tartalom)