keresés menü

Neked mik a felújítási terveid az idei évre?

Te is abba a típusba tartozol, aki jó előre megtervez mindent? Ha igen, akkor bizonyára már kész az idei tervezésed akár nyaralást, akár otthonfelújítási projekteket tekintve. Ha nem, akkor pedig itt a kitűnő alkalom, hogy tudatos tervezésbe kezdj, ami nemcsak kényelmesebbé teszi a felújítási munkálatokat, de költséghatékonyabbá is, sőt még esztétikailag is jobb eredményre számíthatsz!

Ha idén a fürdőszoba kerül terítékre, akkor arra az esetre a SzaniterOnline.hu szakemberei segítségével adunk most néhány ötletet: mit, mikor és hogyan csináld, ha szeretnéd jól csinálni a fürdőszoba-felújítást!

Első lépés!

Először is arra kérünk, menj be a fürdőszobádba egy papírlappal és egy tollal, majd nézz körül alaposan. Gondolatban vedd sorra, mit és hogyan szoktál csinálni a fürdőszobában mosdás, zuhanyzás, kádfürdőzés, fogmosás, WC használat vagy épp sminkelés közben.

Ha lépésről lépésre végigjárod a lépéseket, akkor bizony egy sereg kényelmetlen, kellemetlen dolog kerül napvilágra, már ha kíméletlenül őszinte vagy önmagadhoz. És ugyan miért ne lennél? A saját komfortérzeted a tét.

Ha úgy érzed, kényelmetlen a zuhanyzás, mert állandóan kifolyik a víz, ha nem tudod gyorsan és egyszerűen beállítani a víz hőmérsékletét, ha egy sor kompromisszum árán tudsz csak megcsinálni valamit a fürdőszobában, ami amúgy az egyszerű hétköznapi rutin része kellene, hogy legyen, akkor ott bizony van teendő! 

A fürdőszoba az a helyiség, ahol felfrissülsz, kikapcsolsz, erőt merítesz, így aztán semmi helye nincs ott bosszankodásnak, kényelmetlenségnek vagy épp extra munkának.

Ha megtaláltad a hibákat, akkor indulhat a tervezés!

Neked milyen az álomfürdőszobád?

Mielőtt azt hiszed, hogy csak úgy lehet fürdőszobát felújítani, hogy totálisan szétvered, azért jelezzük, hogy olykor egy-két apróbb változtatás is aranyat érhet!

Néha elég egy kádcsere, másutt egy kádparaván oldja meg a problémákat, míg megint máshol a csaptelepek vagy esetleg a bútorok cseréje is változást hozhat a fürdőszoba használata során.

Ha tudod, hogy mi az, ami kényelmetlenséget és bosszúságot okoz, akkor már tudod, hogy min kell változtatni. Ehhez pedig a megfelelő partner lehet a SzaniterOnline.hu fürdőszoba részlege, ahol a csaptelepektől a ventilátorokig mindent megtalálsz, amire egy fürdőszoba felújítása során szükséged lehet.

Már csak egy pici választ el tőle!

Ugye te is izgalomba jöttél? Egy felújított fürdőszobában való időtöltés sokszor felér egy wellnesshétvégével, szóval teljesen érthető a lelkesedésed. 

Ne halogassd hát tovább, kezdd el böngészni a lakberendezési magazinokat és portálokat, gyűjts be minden ötletet, majd egyeztess egy vízvezeték-szerelővel, aki az álmaidat valóra váltja! Itt a jó idő, most minden sokkal könnyebben megy, mint a sötét, hűvös napokon, vágj hát bele a régóta halogatott felújításba!

(Szponzorált tartalom)