keresés menü

Mutatjuk, mennyi mindent magaddal vihetsz a pelenkázótáskában!

A női kézitáskánál már csak egy rejtelmesebb dolog létezik, ez pedig nem más, mint a kisgyermekes szülők fontos kiegészítője, a pelenkázótáska. Ha babakocsival rójátok az utakat, vagy akár autóval mentek valahova, ez az a kellék, ami a legjobban kiszolgálja az aktuális igényeiteket. Hogy miért? 

A kisbabáknak rengeteg dologra szükségük van, amelyekre egy nagyobb gyereknek vagy egy felnőttnek már nincs. Ezeket magunkkal kell vinni, ha elhagyjuk az otthonunkat, mindenből egy keveset, ami indokolt lehet egy rövidebb úton. 

Mit rejt a pelenkázótáska? 

Természetesen kell bele néhány méretben megfelelő pelenka, popsitörlő kendő, popsikrém, amiket beszerezhettek a Zsumi Gyerekjáték és Bababolt kínálatából is. A táska méretétől is függ, hogy mennyi mindent tudsz benne kényelmesen elpakolni. 

Szükség lesz még pelenkázó alátétre, hogy higiénikusan tudd kivitelezni a cserét bárhol útközben. Legyen nálad zacskó, amelybe el tudod csomagolni a használt pelenkát, illetve kézfertőtlenítő, ha esetleg nem lenne lehetőséged kezet mosni. 

Ha még szoptatsz, akkor mindenképpen tartalmazzon a táska textilpelenkát, szoptatós kendőt, melltartóbetétet, esetleg bimbóápoló krémet. Ha tápszeres a kicsi, és az etetési idő beleesik az otthonról való kimaradás idejébe, tápszert, cumisüveget és forralt vizet is feltétlenül csomagolj. 

További kellékek

Babatakaró is legyen nálad, és legalább egy váltás babaruha, hiszen bármi adódhat, ami miatt cserélni kell. A kedvenc játékait és a cumiját semmiképpen se felejtsd ki a pelenkázótáskából, hogy akárhol is vagytok, komfortosan érezze magát. 

Valószínűleg nem hordasz magaddal külön kézitáskát, úgyhogy ebbe beleteheted a saját irataidat, a pénztárcádat, telefonodat, papírzsebkendőt, törlőkendőt, egy kis innivalót kulacsban, illetve bármit, ami szükséges lehet számodra. Még egy kis nasit is pakolhatsz bele, hátha jól fog esni. 

A legjobb, ha olyan a pelenkázótáska, amiben több rekesz van, és vannak kisebbek is. Így rendszerezve el tudod pakolni a dolgaitokat, és minden kéznél lesz, nem kell keresgélni. Ezek az alapvető holmik, amiket általában a pelenkázótáskába raknak a szülők, de bármivel kiegészítheted, amire igényed lehet. 

Legyél csinos a pelenkázótáskával is!

A kiegészítő megjelenése is nagyon fontos, ha divatos és stílusos szeretnél maradni a baba születése után is. Ha passzol az egyéniségedhez és a babakocsihoz is, akkor egészen biztosan jól fogtok együtt is mutatni. 

Egy időre ez váltja le a kézitáskádat, úgyhogy tényleg nem árt, ha trendi a kinézete, azonfelül, hogy praktikus. A méretét attól függően válaszd ki, hogy mennyi mindent szeretnél bele pakolni. Az a legjobb, ha az alapdolgokat soha nem is veszed ki belőle, hogy véletlenül se maradjanak otthon. 

Időnként persze át kell nézni, hogy meglegyen minden, valamit ki kell cserélni vagy pótolni. Ha van egy állandósult pelenkázótáskátok, akkor gördülékeny lesz az otthonról való elindulás, mert nem kell róla még külön gondoskodni.

(Szponzorált tartalom)