keresés menü

Mire képes egy modern multiméter?

Ahogyan fejlődik a technológia, egyre jobb és jobb eszközök segítik a különféle területeken mozgó szakemberek munkáját. Természetesen a multiméterek világát sem kerülik el az innovációk, aminek élvezhetik az előnyeit azok, akiknek munkájuk során a feszültséget, ellenállást vagy épp az áramerősséget kell mérniük.

Nagy különbség van az egyes multiméterek között

Rengeteg különféle multimétert lehet beszerezni fizikai üzletekben vagy akár online. A Penta Elektrik által kínált multiméterek közül kiemelkednek az UNI-T termékei, amelyeket előszeretettel használnak a munkások.

Fő előnyük, hogy kifogástalan minőségűek és rendkívül megbízhatóan teszik a dolgukat. Kitűnőek professzionális célú használatra, de azok is remekül tudnak dolgozni ezen multiméterekkel, akik szeretnek barkácsolni.

Miért olyan jók az UNI-T multiméterei?

Az Uni-Trend Technology nevű céget még a múlt században, 1988-ban alapították. Ázsiában az egyik legjobban csengő név a teszt- és mérési megoldások tekintetében. Olyan tanúsítványokkal rendelkezik maga a vállalat és az általa gyártott eszközök is, amelyek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek.

Az Uni-Trend kutatási és fejlesztési központtal rendelkezik Chengduban, valamint Dongguanban egyaránt. Ennek köszönhetően tudnak nemcsak megbízhatóan és biztonságosan működő multimétereket előálítani, hanem arra is ügyelnek, hogy a készülékek felhasználóbarátak és innovatívak legyenek.

Amit a cég legnépszerűbb multimétereiről tudni kell

Az egyik legnépszerűbb típus az UNI-T UT 18C multiméter, amely automatikus kikapcsolási funkcióval van felvértezve. A folytonossági vizsgálat hangjelzéssel és LED kijelzéssel történhet. A készülék alkalmas polaritásjelzésre és automatikus tartomány beállításra. Bizonyos esetekben praktikus lehet a hangjelzés, ugyanakkor csendes üzemmódban is használható. Ez a multiméter jelzi az alacsony akkumulátorszintet, továbbá túlfeszültségjelzés és zseblámpa funkcióval is rendelkezik.

Igen keresettnek számít az UNI-T UT15C multiméter, valamint az UNI-T UT07A hálózati aljzatteszter is. Utóbbi egy egyszerűen használható dugaljba dugható hálózati teszter.

További érdekességek az Uni-Trend kapcsán

A népszerű multimétereket gyártó Uni-trend több, mint nyolcvan országban működik együtt partnerekkel az árucikkeik forgalmazása és a szolgáltatások tekintetében. Ezt annak köszönhetően tudja megvalósítani a vállalat, hogy eszközeik teljes mértékben megfelelnek az ipari szabványoknak, így a világ minden szegletéből érkező termékigényeket ki tudják elégíteni.

Az Uni-T az úgynevezett PDCA négylépcsős problémamegoldó technikát használja. Ezt alapvetően az üzleti folyamatok javítására találták ki, de a cég a csúcsminőség-irányítási rendszerük tervezésére, fejlesztésére és aktív megoldásaira is ezt használja.

(Szponzorált tartalom)