keresés menü

Mire használhatóak a cicaruhák és a testharisnyák?

Ki ne ismerné a cicaruhákat és a testharisnyákat? De azt tudja, hogy mire használhatóak és milyen előnyei vannak annak, ha birtokol egy szexi darabot? Ezek mindegyike rendkívül magas minőségű anyagból készült, tehát biztos, hogy tartós darabokat szerezhet be. De vajon mire használhatóak ezek a szexi kiegészítők? Ebből a cikkből minden kiderül!

Milyen is egy cicaruha és a testharisnya?

A cicaruhák másik neve a testharisnya, amelyet nem véletlenül hívnak így, hiszen az anyagát tekintve teljesen megegyezik egy harisnyával. Ez a kellék kizárólag a nőknek készül, ám feldobhat vele bármilyen szexuális kapcsolatot, legfőbb célja ugyanis az erotika. 

A ruházat formailag nagyon hasonlít egy overallhoz, esetleg egy mini ruhához is, de mivel necc anyagból gyártják őket, emiatt teljesen átlátszóak. Viselése olyan, mintha semmi sem lenne rajtunk, de annak színe és kialakítása egy olyan pluszt ad hozzá a viselőjének kinézetéhez, amellyel bármilyen férfi levehető a lábáról.

Amennyiben Ön is szeretne egy egyedi és szexi darabot, nézzen körbe a Szeresdmagad.hu webshopjában, ahol számos stílusos változat közül választhatja ki a megfelelő terméket.

Szexi ruhák kínálata

A cicaruhák és a testharisnyák rugalmas és puha anyagból készültek, amelyek mindegyike tökéletesen követi a test vonalait. Egy szexi kellék rendkívül vadító tud lenni, hiszen sejtelmesen fedi a porcikákat, így nagyon erotikus, szinte bármilyen alkalommal. Érdemes azonban figyelembe venni a mérettáblázatot, hiszen csak így tudja kiválasztani a megfelelő darabot. 

Egyes cicaruhák rugalmas anyaga csodásan simul rá az alakra, ezzel kiemelve annak minden nőies és finom domborulatát. Nem csak az a fontos tehát, hogyan néz ki az aktuális ruha, amelyet felvett, hanem arra is hangsúlyt kell fektetni, hogy milyen fehérneműt vásárol hozzá. Egy szexi változat szinte teljesen megváltoztatja a hangulatot, ráadásul magabiztosabbá varázsolja a viselőjét. 

A kínálatban megtalálhatóak a nyitott neccharisnyák, a necc overállok, a nagyhálós testharisnyák, a hosszú ujjú változatok, a csipke minioverallok, de még a keresztpántos és a harisnyatartós fazonú darabok is egyaránt. Ezek többsége S-től L-es méretig kapható, rugalmas alapanyagból készülnek, és nem utolsósorban poliamid és elasztánból gyártottak. Az enyhén áttetsző verzióból, illetve néhány másikból is vásárolhat akár XXXL-es méretű terméket is. 

Mi mindent vásárolhat még a szexi ruhák között?

Számos egyéb kiegészítő közül válogathat, amennyiben szexi ruha vásárlására adja a fejét. A cicaruhák mellett ott vannak a tangák, az alsók, a nyitott harisnyanadrágok, a combfixek, a fűzők, a mellemelők, de még a jelmezek és a parókák is.

(Szponzorált tartalom)