keresés menü

Minőségi sneakerek az idei szezonra

Az USA-ban bőven akad olyan cipőmárka, ami itthon is népszerűvé vált. Igaz ez a sneakerekre is, amelyek sokszínűsége lehetőséget ad arra, hogy bármilyen szetthez kényelmesen viselhetőek. Persze nem egyszerű megtalálni a sokféle színállásban kapható cipők között azt, amely minden téren megfelel számunkra. Ebben a cikkben olyan trendi darabokat mutatunk be, amik tökéletes választást jelentenek az idei szezonra. 

Sportcipők minden alkalomra

Kevesen gondolják, azonban egy sportcipő is megfelelő megoldást jelenthet egy sportos és egy elegáns szetthez egyaránt. Nem muszáj, hogy a lábbeli stílusa passzoljon az öltözékhez, hiszen egy sneaker ugyanúgy kombinálható egy farmerrel, mint egy csinosabb szoknyával. 

Az USA-ban népszerű márka, a New Balance hazánkban is kedveltnek számít a sneakerheadek körében. Nem véletlen, hiszen stílusos, színes és nem utolsósorban trendi kiegészítőket dobnak piacra. A True to Sole New Balance sneakerjei nemcsak színesek, hanem kényelmesek és sikkesek is egyben. A több mint száz éves múlttal rendelkező márka az elsők között volt, amely ilyen cipőt készített. 

Az első New Balance cipők

A New Balance által készült első cipő 1938-ban látott napvilágot, amit a Boston Brown Bag Harriers néven ismert futóklubnak gyártottak le. Ennek az érdekessége, hogy az alapját kengurubőrből alkották meg, ami javította a futók teljesítményét. Ahogy telt az idő, egyre jobban belemerültek a cipőkészítésbe, így olyan sportolók számára dobtak piacra cipőket, mint a teniszezők vagy éppen a baseballosok. 

Amikor az első a boltokba került, amin megtalálható volt az ikonikus “N” logó, azonnal hatalmas népszerűségre tett szert a New Balance. Innentől folyamatosan felfelé íveltek és sikert sikerre halmoztak, így idővel olyan emberek viselték ezt a márkát, mint a volt amerikai elnök, Barack Obama vagy éppen Steve Jobs. 

A napjainkban kapható New Balance sneakerek

Manapság ismét lendületet kaptak és több kollaboráció is létrejött, így alkották meg a klasszikus sziluetteket, mint az NB 992 vagy éppen a friss 327-es kollekció. Mivel ezek egy része unisex, így férfiak és nők egyaránt viselhetik az említett darabokat. Fontos azonban, hogy mielőtt vásárlásra kerül sor, szűrjük ki a hamisítványokat. Sajnos napjainkban egyre több a másolt darab, ami sem minőségben, sem árban nem hasonlít az eredeti modellekre. A True to Sole webáruházban kapható darabok azonban minden esetben ellenőrzött forrásból származnak, így ezeket nyugodt szívvel meg lehet vásárolni. 

Ráadásul, ha innen szerezzük be az új surranónkat, akkor 14 napos visszaküldési lehetőséget kapunk, ha nem passzolna a méret vagy nem tetszene a szín. Amennyiben élőben tekintené meg valaki ezeket a sneakereket, akkor a budapesti üzletben szívesen látnak mindenkit és segítenek megtalálni a megfelelő változatot. Legyen szó kék, sárga, burgundy, esetleg krém fekete árnyalatokról, a New Balance szinte minden színkombinációban készít egyedi gyártmányokat.