keresés menü

Mindenből szereted a legjobbat használni? Helyes! Ne is add alább!

Léteznek olyan emberek, akik nem elégszenek meg a jóval, mindig a legjobbra törekednek. Hívhatjuk őket maximalistáknak, vagy pusztán a józan ész elvei alapján szeretik a legtöbbet kapni a pénzükért? 

Bárhogy is van, mindig érdemes figyelni az újításokat, mert mindenféle újabb funkció vagy újabb jellemző csak az előnyünket szolgálja, így nem tanácsos lemaradni róluk. Hatványozottan igaz ez akkor, amikor valamiféle technológiai vívmányt is érint a változás, hiszen akkor végképp nem jó lemaradni róla. Mai cikkünkben pontosan erre hozunk egy bizonyítékot.

Diszkréció mindenekfelett!

Ha te magad is attól tartasz, hogy lebuksz, ha vibrátort tartasz az otthonodban, akkor az Erotikashow.hu vibrátorai között megtalálható rúzsvibrátort ajánljuk a figyelmedbe.

Ez a kis szexuális játékszer ugyanis valóban egy rúzs alakjára képes összegyűrni magát, vagyis a legártatlanabbnak tűnő neszesszerben is magadnál tarthatod, és még ha bárki bele is nyúl, sem fog majd gyanút. 

Hasonlóan diszkrét a megrendelés és a kiszállítás is a fentebb említett webáruházból, így azon sem kell aggódni, hogy akár a kedvenc futárod, akár a kevésbé kedvenc szomszédod megtudja, hogy miben sántikálsz.

Éljen a mobilitás!

Hatalmas előnye a kezednek az, hogy mindig kéznél van, bárhová is mégy. Csakhogy előbb vagy utóbb unalmassá válik, és amikor már az embernek maszturbálni sincs kedve, no, ott kezdődnek a bajok.

Szerencsére a korábban említett vibrátort is mindig magaddal viheted, így akár a nyaralás alatt, akár egy üzleti út idején ott lehet veled, hogy amikor csak kedved szottyan, örömet tudj szerezni önmagadnak.

Mégcsak attól sem kell félned, hogy lemerül az elem, hiszen aksi gondoskodik arról, hogy ez a rendhagyó partnered mindig a rendelkezésedre álljon!

Hidd el, amint a kezedben tartod, értékelni fogod, hiszen már a bársonyos tapintása és a kényelmes fogása is hatalmas örömet okoz. Aztán meg, hogy mi történik a zuhany vagy a takaró alatt, az már a ti dolgotok! Csupán arra intünk, hogy ne feledkezz meg a kupakról, a síkosító használatáról, valamint a megfelelő tisztási és tárolási módokról.

Hidd el, változatos lesz!

Sokan tartanak attól, hogy vibrátort használva közel sem lesz olyan élményben részük, mintha valódi férfival bújnának ágyba. Csakhogy ettől felesleges tartani, mivel a fentebb említett akkus rúzsvibrátor meglehetősen okos! Extra erősen rezeg, és ha ez még nem lenne elegendő, 10 különböző rezgési programot találsz rajta, amelyeket szabadon váltogathatsz kényed, kedved szerint.

A fentebb említett mobilitás is sokat segít abban, hogy ne unj rá erre a kis kütyüre egyhamar: akár vízben, akár szárazföldön tudod használni, és még csak helyhez, vagyis konnektorhoz sem vagy kötve.

Ha mindezeket számba veszed, akkor minden bizonnyal te magad is rájössz arra, hogy a kezedet meghagyhatod másra, a rúzs alakú vibrátoré a jövő!

(Szponzorált tartalom)