keresés menü

Milyen előnyökkel jár a havidíjas keresőoptimalizálás?

Profin végzett havidíjas keresőoptimalizálási szolgáltatás segítségével hatékonyan növelheted weboldalad organikus forgalmát, általa a keresőből érkező látogatók számát, amely szolgáltatásod, termékeid szempontjából kiemelkedő fontossággal bír.

Az online jelenlét ma már létkérdés egy profitorientált cég életében, hiszen enélkül versenytársaid mögött lemaradsz, ami a forgalmad visszaesését, és végső soron a vállalkozásod ellehetetlenülését jelentheti. Azonban az online megjelenés mellett a tudatos részvétel legalább annyira fontos, ezt nyújtja az online marketing és annak egyik ága, a keresőoptimalizálás, vagyis a SEO.

A havidíjas SEO fontossága

A keresőoptimalizálás nagy előnye, hogy abban az esetben is szállítja a látogatókat, amikor fizetett hirdetések nem futnak. Hosszútávú hasznot hajt szinte ingyen a weboldal optimalizálása révén. A JövőMarketing havidíjas keresőoptimalizálási szolgáltatásával garantálja, hogy céged a találati listák élére kerüljön, és forgalmad fellendülése érdekében növekedjen a látogatóid száma.

Azonban mivel ma már a web rendkívüli módon telített, annyi a tartalom, hogy nehéz kitűnni, a találati lista elejére kerülni, folyamatos a harc a jellemző kulcsszavakért. A találati lista pozícióinak megszerzése, megtartása kulcsfontosságú, hiszen a látogatottság jelenti a forgalmat. Ez pedig szükségessé teszi a webhely állandó optimalizálását.

Miért nem működőképes a házilag végzett és az alkalmi keresőoptimalizálás?

Cégvezetőként fontos tisztában lenni az online marketing alapjaival, azonban az egyes részterületek olyan mértékű tudást és gyakorlatot igényelnek, amelyre csak egy erre szakosodott freelancer vagy ügynökség képes. Ők rendelkeznek ugyanis megfelelő szakmai és technikai háttérrel a feladat elvégzéséhez.

Az alkalmi SEO bizonyos szegmensekben, ahol a verseny kicsi, vagy a versenytársak online jelenléte gyenge, működőképes lehet, illetve egészen addig a pillanatig működhet, amíg a riválisod havidíjas keresőoptimalizálásba nem kezd a pozíció megszerzéséért. 

Milyen feladatokat foglal magába a havidíjas keresőoptimalizálás?

Folyamatos keresőoptimalizálásra abban az esetben lesz szükséged a dinamikusan növekvő, organikus forgalom megszerzése céljából, ha kicsi a weboldalad látogatottsága, ha a találati listán nem az első oldalakon jelensz meg, ha az iparágadban nagy a verseny.

A havidíjas SEO többféle optimalizálási folyamatot, szolgáltatást tartalmaz. Mindennek alapjaként egy technikai elemzést vagy SEO auditot, amelynek segítségével feltérképezhetők a weboldal keresőoptimalizálásra vonatkozó hibái. A versenytárs-analízisen túl kulcsszókutatást, a meglévő tartalom optimalizálását, valamint tartalom- és linképítést is magába foglalja. 

A havidíjas SEO megtérülési ideje több tényező függvénye, de összességében elmondható, hogy a hazai piacon tevékenykedő cégek esetében átlagosan 6-12 hónap alatt hoz értékelhető eredményt, viszont ezen eredmények tartósak, folyamatosan hoznak látogatókat. 

(Szponzorált tartalom)