keresés menü

Milyen a tökéletes konyha egy hotelben?

A legtöbb ember három szempontot vesz figyelembe, amikor a szálláshelyek között válogat. Az első a szobák minősége, a második a szolgáltatások sokszínűsége és a harmadik a gasztronómia. Ez utóbbi igen lényeges, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen menüsorral várnak minket.

Egy olyan helyre, ahol az ételek mindig zamatosak és frissek, ráadásul rendkívül változatosak, valószínűleg mindig visszavágyunk majd. Nem is beszélve arról, hogy ma már egyre fontosabb az is, hogy a kínálat eleget tegyen az egészséges életmód feltételeinek. A következő cikkben ezért megmutatjuk Önnek, hogy mi az a szint, amitől semmiképpen sem szabad alább adni! 

Reggeli és ebéd – Mit tartalmazzanak? 

Mindenki tudja, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ha egy büféasztal több mint 150-féle étellel kecsegtet, akkor valószínűleg abban nincs hiba.

Mi a helyzet az ebéddel? Egy aktív délelőtt után bizony az sem mindegy, hogy milyen ebédet fogyasztunk. Jobb helyeken ősztől tavaszig hazai levesekkel várják a vendégeket, nyáron pedig akár egy medenceparti közben a grillkertbe is beugorhatnak. Az ínycsiklandó párolt zöldségek, gyümölcslevek, koktélok és különleges fagylaltok sem maradhatnak ki a menüből.

Ha pedig még nem próbálta ki a zöldséglepényt kefirrel, a kölesrizottót vagy a hajdinával töltött cukkinit, akkor ideje a tettek mezejére lépni!

Minden, ami egy hangulatos vacsorához kell

A vacsorakínálat szintén sokat elárul az adott szálláshelyről. Ha sokszínű vacsorára vágyik, olyan helyre kell mennie, ahol számos lehetősége van. Amennyiben szeretne egy igazi gasztronómiai élményben részt venni, akkor a hévízi Hotel Európa fit**** ajánlatai között érdemes nézelődnie! 

A büféasztal kínálat tartalmazhatja a hagyományos magyar konyha ízeit, a Zala megyei regionális különlegességeket, a vegetáriánus ételeket és persze a nagymama süteményeit is.

A hideg előétel után bátran fogyaszthat egy tradicionális levest, majd egy egészben sültet az ehhez illő körettel. Természetesen a halételek és a bőséges salátabár finomságai sem maradhatnak ki a menüből. Ha pedig szóba jön a desszert, a somlói galuska és a nagyi sütik is jól zárják a vacsorát. 

A gasztronómián túl

A finomabbnál finomabb ételek mellett az sem mindegy, hogy milyen italválasztékot tárnak elénk. Ahol legalább két hangulatos bár és télikert is segít jól érezni magunkat, ott bizonyára az italok minősége is tökéletes lesz. 

Egy elegáns hotel ügyel a részletekre, így a “hétköznapi” italok mellett csábító koktélokkal, süteményekkel és kávévariációkkal is találkozhat. 

Látja? Egyáltalán nem nagy dolog, ha ilyen elvárásai vannak! Amennyiben szeretné kielégíteni kíváncsiságát és megtudni, hol kóstolhatja meg mindezt, akkor azt javaslom, látogasson el az Európafitbe! Higgye el, a gasztronómiájuk valósággal rabul ejti majd Önt is! 

(Szponzorált tartalom)