keresés menü

Milyen a minőségi ablakmárka?

Akár egy új épület nyílászáróit szeretnénk megrendelni, akár egy régi ingatlan esetében tervezünk ablakcserét, alaposan át kell néznünk a piacon található márkákat. Ez azért fontos, mert az lenne a cél, hogy olyan márkát sikerüljön kiválasztani, amelynél garantált a magas minőség, a széles színválaszték, és még egyedi formák elkészítésére is képesek. Mindezt pedig elfogadható áron kaphatjuk meg, hisz ez is egy lényeges szempont. Cikkünkben egy olyan márkát vizsgálunk meg, amely mindezeket a szempontokat magáénak érzi, és a piacon is igen közkedvelt.

Már a jelmondat is sokatmondó!

A Kömmerling célul tűzte ki azt, hogy ablakaikat egy életre készítik, ezáltal pedig a Zsola Ablak Kft. által is forgalmazott Kömmerling műanyag ablak egy életre fog szólni. Komoly ígéret ez, valljuk be, hiszen az ablakokat, ajtókat nap mint nap használjuk, folyamatosan éri őket a napsugárzás, kinyitjuk, becsukjuk, vihar tombol, jégeső esik, mínusz fokok és rekkenő kánikula váltogatja egymást.

Nagy tehát a terhelés, ezért merész vállalkozás azt garantálni, hogy ezek az ablakok ki fognak tartani, és nem kell néhány tíz év után újra ablakcserével bajlódni. A Kömmerling azonban biztos magában és a gyártástechnológiájában, valamint a felhasznált alapanyagokban, és bátran vállalja a kihívást.

A Kömmerling nem csupán ígért, de bizonyított is!

Mivel ez a német cég már 1897 óta a piacon van, és az ablakok gyártását is hosszú évtizedekkel ezelőtt elkezdte, ezért nem kell attól tartanunk, hogy mindez csak szépen szóló ígéret. Volt tehát lehetőségük bizonyítani, és a tapasztalatok azt mutatják, mindezt sikeresen meg is tették. 

Ennek hatására a Kömmerling az egyik legkeresettebb márka Európában, így nyugodt szívvel tehetjük le mellette a voksunkat, ha minőségi ablakokat keresünk megfizethető áron. Ugyanis itt a kiváló minőség nem jár együtt magas árral, hanem remek ár-érték arányban maradva teljes mértékben megfizethető kategóriában marad.

A színválaszték is tökéletes

A műanyag nyílászárók a legtöbb esetben fehér színűek, azonban a Kömmerling esetében nem kell kompromisszumot kötnünk a ház megjelenését illetően, így a tervező nyugodtan elengedheti a fantáziáját ezen a fronton is. Ha jobban kedveljük a természetközelibb színeket, mint a dió vagy az aranytölgy, akkor a Kömmerling ezekből a színekből is elkészíti az új ablakokat, de a most annyira divatos antracit szín sem akadály a számára.

A szokatlan formákban is jól teljesít

A Kömmerling könnyedén készít el egyedi formákat is, így boltívek, kiszögellések, szokatlan alakok sem jelentenek problémát, ezért műemléki vagy középületek számára is optimális választás, de új épületek tervezésekor is nyugodtan álmodhatunk különleges megjelenést. A nyílászáróinak hő- és hangszigetelési mutatói is kiválóak, ezáltal pedig meleg és csendes otthont biztosít a benne élőknek.

A két- vagy háromrétegű üvegezés vagy a biztonsági üvegezés még jobban emeli a komfortszintet, így igény esetén érdemes ez utóbbi változatot kérni. A Kömmerling hozza a magas német minőséget, így aki ezt a márkát választja, biztos lehet benne, hogy remek döntést hozott.

(Szponzorált tartalom)