keresés menü

Miért hasznos a kijelzővédő fólia?

A telefonodat szinte folyamatosan használod, így gyakran van kitéve annak, hogy megsérül, mert leesik, vagy megkarcolódik a kijelzője. Ezek ellen a sérülések ellen a legegyszerűbb megoldás a kijelzővédő fólia felrakása, ami praktikus kiegészítője a telefonnak. 

A kijelzővédő fólia behozza az árát

A telefonod nemcsak használat közben sérülhet meg, hiszen a zsebedben vagy a táskádban is érintkezik más tárgyakkal, amelyek karcossá tehetik. A Zagg fóliagyártó cég felmérése szerint a sérülések 38%-ban leejtés miatt, és több mint 50%-ban más tárgy okozta karcolódás miatt keletkeznek.

Amennyiben ezeket a sérüléseket szeretnéd elkerülni, tanácsos iPhone üvegfóliát tenned az almás telefonodra. Ha nincs kedved bajlódni a fólia felrakásával, lehetőséged van arra, hogy felrakják neked az erre szakosodott üzletekben. Azok, akik a fólia árát szeretnék megspórolni, a telefon sérülése esetén megbánják korábbi szándékukat, hiszen a telefon árának töredékéből biztosíthatták volna a védelmet.

A HelloCase webáruházban a kijelző fóliák széles választékából tudod kiválasztani és megrendelni a számodra megfelelő terméket. 

Válaszd ki az optimális fóliát!

A megfelelő fólia megtalálásához jó, ha tudod, hogy milyen típusok közül választhatsz, és melyiknek mi az előnye: 

  • Flexi fólia, amelyet könnyen feltehetsz te magad is a telefonra, és le is tudod szedni, ha kell.
  • Normál üvegfólia, ami 9H keménységű, edzett üvegből készült, így magas a karcállósága.
  • 3D üvegfólia, ami a normál üvegfóliához képest egy plusz lekerekített szélső részt kapott, így a telefonhoz tökéletesen illeszkedve, azt teljes egészében takarja és védi.
  • Hátlapi üvegfólia, hiszen fóliát nemcsak a kijelzőre rakhatunk, hanem léteznek kifejezetten a hátlapra tervezett termékek is. Ezeket 9H keménységű, edzett üvegből gyártják, így maximális védelmet nyújtanak a telefonodnak. 
  • Full Screen üvegfólia, ami magas keménységű kompozitból készült, így éles tárgyak sem tudják megkarcolni. Kialakításának köszönhetően a kijelző íves széleit is védi a sérülésektől. 

Az üvegfólia további előnyei

Az üvegfólia a sérülések elleni védelmen túl számos más funkciót is elláthat. Léteznek olyan fóliák, amelyeken nehezen tapadnak meg az ujjlenyomatok, így könnyebb a telefon tisztán tartása. Az üvegfólia jó fényáteresztő képességű, és nem befolyásolja a kijelző érzékenységét sem. Vehetsz olyan üvegfóliát is, amely oldalról elsötétíti a képernyőt, így csak te láthatod a kijelződet. 

Ha teljes biztonságban szeretnéd tudni a telefonodat, a készülék előlapjára és hátlapjára is érdemes fóliát tenni, vagy a hát- és oldallap védelmére a telefont tokba tenni. A HelloCase webáruházból 1-2 napos szállítási határidővel rendelheted meg a – telefonodhoz passzoló – kijelzővédő fóliát és tokot.

(Szponzorált tartalom)