keresés menü

Miért fontos a márka mezőgazdasági, ipari abroncs esetén?

Ma már többféle gumitípussal, kialakítással találkozhatunk. Teljesen más igénye van egy mezőgazdasági, ipari munkagépnek, mint egy személyautónak. Utóbbiak esetében teljesen átlagos méretekkel, kialakításokkal találkozhatunk, míg előbbiekre a robusztus méretek, hatalmas barázdák a jellemzőek.

A megfelelő minőség megtalálása

Az ipari/mezőgazdasági gumi beszerzése ma már egyszerűen megoldható, például a Gumiflex oldaláról. Percek alatt kiválaszthatjuk a megfelelőt, és már le is adhatjuk a rendelést. A folyamat egyszerűnek tűnik (az is a gyakorlatban), kivéve akkor, ha nem tudjuk, hogy pontosan mit is keresünk. Több tényezőre is oda kell figyelni az ipari, mezőgazdasági abroncsok esetében. Ilyen például a minőség, ami talán a legfontosabb. A legjobb, ha keresünk egy megbízható márkát, aminek a termékeiben garantáltan nem fogunk csalódni. 

Ilyen lehet például a Galaxy, ami a Yokohama Off-Highway Tires egyik zászlóshajójának tekinthető. Azért is számít kiemelkedőnek, mivel a cég alapelve az, hogy minden egyes munkaterülethez egyedi megoldásra van szükség. A kínálatukat végignézve azt láthatjuk, hogy alkalmazásspecifikus, célzottan megtervezett abroncsok találhatóak benne. Ez már csak azért is előnyös, mert így minden területre beszerezhető a kívánt gumi: sziklás föld alatti bányákban végzett munkától kezdve az építkezéseken át egészen a mezőgazdasági talajig mindenre van megoldás.

A Galaxy abroncsok modernnek számítanak, valamint több, mint 100 év fejlesztési, gyártói tapasztalat van a háttérben. Többféle mintázat is elérhető a kínálatban, így nem igazán lesz olyan mezőgazdasági, ipari terület, ahova ne találnánk egy hatékony változatot.

Mit tud a mezőgazdasági, ipari abroncs?

Természetesen a különbségek már elsőre is látszódnak: hatalmas méretek, amelyeket csak ezek a munkagépek képesek megmozgatni. Azonban nem mindegyik ugyanolyan. Az is befolyásolja a kialakítást, hogy mégis milyen talajon, területen használják az adott gépet. A földeken, lazább felületeken például nagyobb és mélyebb barázdákra van szükség, hogy még a több tonnás járművek is könnyedén tudjanak kapaszkodni és haladni.

A nagy méretre azért is van szükség, mert hatalmas terhelésnek van kitéve. Alapból az ipari gépek több tonnát nyomnak, ha még plusz súlyt kell megmozgatni, az csak további kihívást jelent. Ezek a speciális abroncsok azonban ezzel is könnyedén megbirkóznak.

Több évtized fejlesztésének eredménye

Azért érdemes a Galaxy márkát vagy más hasonló, minőségi gyártót választani, mert már hosszú évek óta hozzák el a piacra a leghatékonyabb megoldásokat. Ezek segítségével a munka sokkal hatékonyabb, biztonságosabb és kényelmesebb lesz az iparban, mezőgazdaságban. Érdemes hosszú távon gondolkodni, ami egy minőségi abronccsal abszolút elérhető lesz. Ezzel hatalmas költségeket spórolhatunk meg, és a meghibásodás miatt sem kell aggódni.

(Szponzorált tartalom)