keresés menü

Miért előnyös, ha javítás esetén megbízható telefonszervizhez fordulsz?

Ahogy nő a mobil- és okostelefont használók, az eladott készülékek aránya, úgy növekszik a szervizek száma is, hiszen a használat esetenként sérüléssel, meghibásodással jár. 

Garanciális időn belül a hivatalos márkaszervizekhez érdemes fordulni, azonban a garanciális időn túli javítások esetében jó megoldást jelenthetnek a márkafüggetlen szervizek, amelyek különböző márkájú és típusú készülékek szervizelését vállalják.

Márkaszerviz vs. márkafüggetlen szerviz

Bármerre nézünk magunk körül, mindenhol lehajtott fejű, mobiltelefonáló vagy fényképező embereket látunk. Manapság a mobiltelefonok az életünk szerves részévé váltak, és a kommunikáció mellett rengeteg olyan alkalmazást találni, amelyek nagyban megkönnyítik mindennapi életünket. 

Az egyik legrosszabb dolog, ami történhet velünk, hogy a telefonunk eltörik vagy megsérül. Komoly dilemmába kerülünk ilyenkor: javíttassuk vagy újat vegyünk? Adj esélyt a javításnak, vidd be a sérült készüléket a GSM Pont budai szervizébe, ahol ingyenes bevizsgálással a legjobb szakemberek várnak. 

Akár Xiaomi, Samsung vagy más készülékkel rendelkezel, garanciális problémákkal mindig a hivatalos márkaszervizt keresd, egyéb esetekben kedvezőbb lehet egy márkafüggetlen szervizt választani. 

Mit nyújthat egy márkafüggetlen telefonszerviz?

A javítás sok esetben a legjobb alternatíva egy okostelefon megmentésére, hiszen ennek költségei kisebbek, mintha új készüléket vásárolnál, nincs ez másként a Xiaomi mobilok esetében sem. A költségeken azzal is sokat spórolhatsz, ha márkafüggetlen szervizt választasz. A nagyobb városokban szinte minden utcasarkon találunk ilyet, és általában gyors, akár 1 órán belüli javításokkal kecsegtetnek, szemben a márkaszervizek hosszú, akár többhetes vállalási idejével. 

Érdemes azonban utánanézni legalább a netes ajánlások, vélemények alapján a javítóműhelynek, mielőtt beadjuk a mobilunkat, hogy nehogy kellemetlen meglepetés érjen.

Azok a szervizek, amelyek kiterjedt partnerkapcsolatokkal, komoly raktárkészlettel rendelkeznek, valóban gyors javításokat képesek végezni az alkatrészek megléte esetén. 

Honnan tudhatod, hogy megbízható szervizzel van dolgod?

Sokat elmond az üzlet képe, amellyel elsőként szembesülünk, az ott uralkodó rendezettség, a személyzet rendelkezésre állása, szakértelme. Nézz utána, milyen márkájú készülékeket javítanak. 

A komoly szervizekben ingyenesen vizsgálják be a javításra váró készüléket, és annak alapján, a javítást megelőzően költségbecslést adnak a várható összegről. Amennyiben rájuk bízod a javítást, és a szükséges cserealkatrész raktáron van, a javítás fél-egy órát vesz igénybe, így akár meg is várhatod. 

A megbízható márkafüggetlen szakszervizekben a gyárival megegyező minőségű alkatrészeket építenek be a javításra leadott telefonokba, és azokra 180 nap garanciát vállalnak. 

Lehetőleg olyan helyet válassz, amely már régebb óta működik, és pozitív vevői visszajelzésekkel rendelkezik. 

(Szponzorált tartalom)