keresés menü

Mi mindent érdemes tudni a bundazsákról?

Ha még nem tudod, mi az a bundazsák, akkor érdemes bővebb információkat szerezni erről a hasznos babakocsi-kiegészítőről, mely védelmet nyújt a téli nagy hideg ellen is. A meleg kuckóban a baba biztonságban lesz, így akár legnagyobb fagyban is nyugodtan sétálhattok.

Ha a hideg időjárás sem szegi kedvedet és szívesen kimozdulnál, akkor érdemes körülnézni a Peekabooshop.hu babakocsi-kiegészítői között, így a legnagyobb hidegben sem kell attól tartanod, hogy gyermeked fázni fog. Számos kiegészítő akad, melyek biztosítják, hogy télen is biztonságosan tartózkodjon odakint a baba. Ezek közül az egyik legfontosabb a bundazsák.

Először is tisztázzuk, pontosan mi ez a kiegészítő!

A bundazsák elsősorban azért olyan hatékony, mert 360 fokban körbeöleli a gyermeket. A takarót a baba hamar megtanulja lerúgni magáról, főleg, ahogy nő, így ahelyett vagy amellé nem árt beszerezni egyet. Ez a kiegészítő tudja a leginkább megvédeni a babát a mínuszoktól.

A külső borítás vízálló, így esőben vagy hóban sem kell aggódni, hogy átázik. A kapucni nem csupán díszítőelem, mivel fontos feladata van, melegen tartja a kicsi fejét. A séta mindkettőtök immun- és idegrendszerének jót tesz. A bundazsák birtokában pedig semmi akadálya, hogy télen is nagy sétákra induljatok.

Hogyan érdemes választani a széles körű kínálatból?

A hatalmas választék nem könnyíti meg a szülő dolgát, hiszen nagyon nehéz eldönteni, hogy melyik típus felelne meg igazán az elvárásainknak és a babának. Az alábbi rövid leírás talán némi segítséget nyújt, hogy könnyebben tudj dönteni:

  • Alaska: Ez a név árulkodó, hiszen megjelenése a leghidegebb időket prezentálja. A fényes, metálos színek igazán divatossá teszik ezeket a bundazsákokat.
  • Egg: Ha az Alaska megkapó dizájnja elnyeri a tetszésed, azonban a némileg nyugodtabb árnyalatok tetszenek, akkor az Egg kínálatából ajánlott választani.
  • Lux: Röviden és tömören gyönyörű és édes mintákkal ellátott.
  • Bársony: Hasonlít a fentebb említett típusokra, viszont a többitől eltérő anyagú, mivel finom, bársony borítással rendelkezik.
  • Bunny: Nem hiába az elnevezés, mivel a kapucnit két nagyon aranyos nyuszifül díszíti. Ezekben a bundazsákokban minden baba igazán cukin néz ki.

Hány darabot célszerű beszerezni?

Ha igazán előrelátó vagy, akkor jobban jársz, ha nem csupán egyet vásárolsz, ugyanis nemcsak a babakocsiban, hanem akár a hordozóban is nagy hasznát veheted. Ezáltal nem kell ide-oda pakolásznod a bundazsákot, mely nagy könnyebbséget jelent. Az már csak hab a tortán, hogy így mindkettőbe különböző stílusú darabokat vásárolhatsz. A széles körű kínálatban biztosan megtalálod azokat a termékeket, melyek elnyerik a tetszésedet, és egész télen jó szolgálatot tesznek!

(Szponzorált tartalom)