keresés menü

Mi kerüljön a kutyatálba?

Ahogy egyre többen ismerik fel az egészséges táplálkozás fontosságát saját maguk számára, kedvenceink táplálkozáson keresztüli egészsége is prioritássá válik. Mivel a fogyasztók képzettebb csoportjához tartozunk azt illetően, hogy mi kerül szeretett kutyánk ételeibe, ragaszkodunk ahhoz, hogy az állateledel-gyártók elvárásainknak megfelelő étrendet állítsanak elő.

Hiszünk abban, hogy a ZebraPets.hu száraz kutyatáp termékei között is megtalálható Farmina egy olyan vállalat, amely megérti ezt a küldetést, és kiváló termékeket hoz létre, hogy segítse szőrös családtagjaink jó egészségét. 

Farmináról általánosságban

A Farmina márka gyökere Olaszországból eredeztethető, ahol 1965-ben Francesco Russo megalapította az anyacéget, majd az 1990-es években a cég áthelyezte a fókuszát, és egyesült a Farmina néven ismert brit márkával. 

Így létrejött egy olyan brand, amely a természetet és a tudományt hozza tökéletes harmóniába. A küldetésüknek tekintik ugyanis, hogy egy teljesen természetes, tápláló és tudományosan is igazolt eledelt fejlesszenek ki, amelyet a szőrös kedvencünk garantáltan imádni fog. 

A mottójuk, hogy ha a háziállatunk boldog, akkor mi is azok leszünk. A kutyák és a macskák ugyanis négylábú családtagjainknak számítanak, akik az otthoni érzelmeket sugározzák. Ha pedig a jólétük alapja a táplálkozás, a kiegyensúlyozott étkezés boldoggá és örömtelivé teheti őket, amit aztán bőven meg is hálálnak nekünk. 

Kutyaeledel receptúra

A Farmina kutyaeledel receptjei kiváló táplálkozási profilt kínálnak a többi hasonló kutyaeledel márkához képest. A fehérje és a zsír aránya például kiemelkedően magas bennük. Ez a fajta táplálás pedig a legtöbb kutyának tökéletesen megfelel, és azok a négylábúak is jobban boldogulnak ezzel, akik kicsivel aktívabbak. 

Továbbá a márka kiváló minőségű hús és hal összetevők széles választékát használja, amely egyrészről az iparág kedvenceit, a csirkét és a lazacot jelenti, de az őz, a tőkehal és a pisztráng is felhasználásra kerül. 

Egyéb figyelemre méltó összetevők

A Farmina széles körben alkalmazza a tojást, mivel fantasztikus kiegészítőként szolgál, mivel képes ellátni a kedvencünket fehérjével, zsírral és hasznos mikrotápanyagokkal. 

Aztán a keményítőt még nem is említettük, mint amilyen például az édesburgonya. Ez ugyanis hihetetlenül sűrű szénhidrátforrás, ami azt jelenti, hogy az adagok méretét szigorúan ellenőrizni kell. Emellett további táplálékot biztosíthatnak rostok és ásványi anyagok formájában.

De a sütőtök is jellemző összetevő, ami leginkább arról ismert, hogy segíti a kutyák emésztését a magas élelmi rost koncentrációja miatt. Azonban jótékony táplálékot is biztosíthat válogatott vitaminok és ásványi anyagok formájában.

Végső gondolatok

A fenti írásunk is ékes bizonyítéka annak, hogy érdemes számításba venni a cég termékeit, mivel minden Farmina N&D eledel a legfinomabb összetevőkből készül, hogy a kedvencünk a tökéletes mennyiségű fehérjét, zsírt, szénhidrátot, vitaminokat és ásványi anyagokat kaphassa meg általa. 

(Szponzorált tartalom)