keresés menü

Melyek a legjobb hajformázási eszközök?

Az egyenes, laposra vasalt tincsektől a “tengerparti” hullámokig vagy a terjedelmes fürtökig mindenféle hajstílus megteremtéséhez létezik egy tökéletes hajformázási eszköz, amelynek a birtoklása sokat tud jelenteni akkor, ha nem igazán van időd arra, hogy elmenj a fodrászhoz.

Hajvasaló

Egy olyan minőségi hajegyenesítő eszköz segítségével, mint amilyen a DOUGLAS hajformázási kellékei között is megtalálható BaByliss Ionos hajvasaló, amellett, hogy seperc alatt teljesen új szintre emelheted a megjelenésedet, még a frizkódat is megvédheted a statikus elektromosság miatti roncsolódástól. Sőt, akkor is jó választást jelent, ha a legmakacsabb göndör fürtjeidet szeretnéd a lehető leggyorsabban tűegyenessé tenni.

Ennek a hajformázó kelléknek az ára azonban egy kicsit borsosabb. Így, ha ez már nem fér bele a költségvetésedbe, akkor javasoljuk, hogy válaszd a meleglevegős hajformázót, ami négyféle kiegészítővel van ellátva. A szűkítővel 90%-ban előszáríthatod a hajad, az 50 mm-es kefével pedig egy lágy esésű és dús frizurát alkothatsz. Egy természetesen egyenes frizurához viszont a lapos kefére, míg a laza hullámok és loknik készítéséhez a kúp alakú tartozékra lesz szükség.

Hajszárító

Ha a hajad szárításáról van szó, mindig nagyszerű érzés, amikor gyorsan el tudod végezni, mivel így reggelente több időd jut egy kicsit szundizni még. Ráadásul, ha az az eszköz, amit használsz hozzá, még hajad szerkezetét is óvja, akkor tényleg megütötted vele a főnyereményt. 

Ezek a dolgok tökéletesen illenek a plazmaionos hajszárítóra, amit egyébként szintén megtalálhatsz a DOUGLAS kínálatában. A fejlett kettős ionos funkciónak köszönhetően ez az eszköz képes kombinálni a pozitív és a negatív ionokat, ami által hidratálja, kondicionálja és megszelídíti a hajadat.

Hajsütővas

Te is imádod a sós víz és parti szél alkotta természetesen hullámos frizurát? Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy ezt otthon is könnyedén megteremtheted egy hajsütővas segítségével?

A használata rendkívül egyszerű. Abban az esetben, ha azt szeretnéd, hogy a hajad kifelé csavarodjon, akkor helyezd a csipeszt a hajtincs alá, és tekerd fel addig, ahonnan szeretnéd, hogy a hullám kezdődjön! Majd tartsd ott az eszközt pár másodpercig, és tekerd le a tincset! A szorosabb és rugalmasabb fürtök kialakításához, tekerj fel vele kisebb, míg a lazább hullámok megalkotásához nagyobb hajtincseket!

Ráadásul mindeközben attól sem kell tartanod, hogy a hajszálaid megsérülnek. A kerámiabevonat ugyanis használat során egyenletes hőfoktartást és hőeloszlást biztosít, így fokozottabb védelmet nyújt vékony szálú haj esetén is.

Végső gondolatok

Szeretnénk kiemelni, hogy a fentebb leírtak csupán ajánlások. A számodra legideálisabb hajformázási eszköz kiválasztása során érdemes szem előtt tartanod azt, hogy az az adott kellék minőségi anyagból készüljön, funkcionális legyen, és ami a legfontosabb, hogy a hajtípusodnak megfeleljen. 

(Szponzorált tartalom)

Tűz tartalom 🔥