keresés menü

Meghallgatásra találnak a vágyaid?

Aligha létezik nehezebb helyzet, mint amikor úgy vágyakozunk valami után, hogy szinte biztosan tudjuk, nem fogjuk megkapni, nem fog megtörténni vagy nem fogod tudni elérni. Ez mérhetetlen frusztrációhoz vezethet, ami akarva-akaratlanul rányomja a bélyegét az élet minden részére.

Igen, ugyanez a helyzet akkor is, amikor pár nélkül élsz, de attól még persze a testi vágyak ugyanúgy megvannak. Ha viszont nem foglalkozol vele, és a szőnyeg alá söpröd, azzal sokkal rosszabbat teszel magadnak, így mindenképpen azt tanácsoljuk, olvasd tovább cikkünket.

Ne sanyargasd magad!

Ha te is sokszor gondolod azt, hogy “Bárcsak kielégíthetném a vágyaim!.”, akkor mindenképpen fontold meg a szexuális segédeszközök használatát. Többek között ilyen a guminő használata, amely elsőre talán idegenkedést vált ki belőled, de ha végignézed a Vágyaim.hu kínálatát, akkor bizony látni fogod, hogy nagyszerű lehetőséget hagysz ki, ha otthagyod ezt az élethű nőt a virtuális polcon.

Biztosan te magad is láttál már filmen ilyen műnőt, esetleg meg is mosolyogtad, viszont ha veszed a fáradságot, és megnézed, mennyire kidolgozottak ezek a hölgyek, akkor csak az fog az eszedben járni, hogy vele azonnal meghallgatásra kerülnének a vágyaid!

De mit kezdj vele?

Jogosan merül fel benned a kérdés, hiszen valóban nem mindennap kezd intim kapcsolatba az ember egy guminővel. Azt viszont tudnod kell, hogy ha már torkig vagy a kezeddel, akkor ez az extra opció valós kényeztetéssel vár rád, és egészen biztosan nem marad kielégítetlen vágyad!

Ha tehát nem tudod, hogy mit is kezdj egy ilyen nővel, akkor íme néhány tipp!

Mert nem csupán a kutya vagy a misszionárius póz létezik, változatos gyönyörökben lehet részed!

Ha esetleg szeretsz állva szeretni, hajlítsd magad elé a hölgyet úgy, hogy a felsőteste és a lábai V alakban álljanak, így egészen mélyen tudod megtapasztalni a behatolás élményét is.

Ha viszont gyengédségre, intimitásra vágysz, akkor a bölcsőpóz lehet a vágyaid netovábbja: ültesd a hölgyet az öledbe, arccal feléd fordulva helyezd az öledbe, így nem csupán ölelni tudod, közben orgazmus is vár rád.

Persze fáradtság esetén létezik fekvő póz is, aminél enyhébb, lazább mozdulatokkal tudod kényeztetni saját magadat, ezt nevezzük ollónak.

Természetesen az orális örömökről sem kell lemondaod, a guminődnél ez a vágyad is meghallgatásra talál.

Csak semmi szégyenérzet!

Fontos leszögezni, hogy egyáltalán nem kell kellemetlenül érezned magad csak azért, mert szexuális segédeszközt vonsz be ahhoz, hogy a vágyaidat kielégítsd. A szexualitás természetes dolog, és sajnos valóban vannak olyan esetek, amikor az embernek saját magának kell megoldania, ha nincs partner vagy ha távol van. Ilyenkor tökéletes szolgálatot tesz egy guminő, ami sem betegséget nem terjeszt, és még csak megcsalásnak sem minősíthető a vele való szex.

Tekintsd hát meg a Vágyaim.hu kínálatát, és szerezz magadnak egy társat vészhelyzet esetére!

(Szponzorált tartalom)