keresés menü

Márkás kiegészítők a téli időszakra

Talán a téli időszakban a legnehezebb tartani az egyéni stílust, hiszen ilyenkor sok kiegészítő szinte nem is látszik. Ezekben a hónapokban inkább a praktikusságra helyezzük a hangsúlyt, mintsem a divatra. Nem lehetetlen azonban ilyenkor sem márkás darabokat viselni, amelyekkel önmagunkhoz hűek lehetünk.

Lássuk, milyen ruházati termékek és egyéb kiegészítők közül válogathatunk!

Mire érdemes figyelni az öltözködés során télen?

Ezekben a hűvös hetekben és hónapokban az időjárás határozza meg, hogy milyen pulóvert, nadrágot, kabátot vagy éppen lábbelit viselünk. Ezek elengedhetetlen elemei a fagyos szezonnak, nem csoda, hogy nagyjából csak a színekkel játszhatunk, esetleg a fazon tekintetében tudunk egy kicsit változtatni a kinézetünkön. Persze a kiegészítők is sokat segíthetnek, hiszen egy színes kötött sapka, esetleg egy mintás téli sál ugyanúgy feldobhatja az összképet. Ne feledkezzünk meg továbbá a műszőrmével ellátott ruhadarabokról sem, hiszen ezekből is hatalmas a választék. 

Ilyenkor azonban rendkívül fontos, hogy olyan típusokat válasszunk, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem praktikusak és melegek is egyben. Decembertől februárig nem feltétlenül a divatnak kell megfeleltetni a ruhatárunkat, hiszen egy stílusos darab nem minden esetben lesz hasznos kiegészítője a gardróbunknak. Ezen a télen szerencsére megszaporodtak az oversize sálak, illetve a bundás sapkák egyaránt. Ennek köszönhetően idén biztosan nem kell fáznunk a karácsonyi vásáron sem. 

A márkás téli kiegészítők palettája

A BORGO.hu Tommy Hilfiger márkás kiegészítői között számos különleges darabot találhatunk. A híres cég kezdetben az amerikaiakat célozta meg ruháival, azonban 2013-ban sikerült betörnie a nemzetközi piacra is. Azóta már nemcsak felsőkkel és nadrágokkal foglalkoznak, hanem ezek mellett parfümöket, cipőket, illetve egyéb kényelmes kiegészítőt is gyártanak. 

Ott van például az Essential bézs fejfedő, amely az ikonikus trendek fiatalos képviselői. A jól kombinálható típus logóval ellátott, puha tapintású darab, amely bármely korosztály számára hasznos alapkellék lehet. Még ebben a kategóriában található meg a Feminine Bake sötétkék női sapka, amely egy rendkívül különleges modell. A prémium anyagból tervezett, sikkes típus bármilyen téli szetthez tökéletes választás lehet. A hideg ellen védő kellék egy igazán luxustermék, amelyet puha anyagból álmodtak és valósítottak meg. 

Sálak az idei szezonra

A Tommy Hilfiger sálak remek megoldást nyújtanak a fagyos és havas idő ellen. A fekete férfi változat egy pamut kivitel, ami akár egy elegáns szövetkabát mellé is tökéletes választás lehet. Ugyanúgy a hölgyek számára készült Feminine bézs modell, ami kétméteres hosszúságának köszönhetően, még a legzordabb időjárásban is megvédi a nyakat.

(Szponzorált tartalom)