keresés menü

Legújabb generációs riasztóközpont

A Hikvision AX PRO a behatolásvédelem legújabb technológiai vívmánya. Ezzel a riasztóközponttal állandó biztonságban tudhatja értékeit, szeretteit, még akkor is, ha éppen távol van otthonról.

Mit tud az AX PRO?

Az AX PRO, mint újgenerációs riasztórendszer, elősegíti a nyugodt nyaralást és a folyamatos biztonságot, mégpedig olyan módon, ami eddig elérhetetlen volt. Az új dizájn lényegében a legmegbízhatóbb létező eszközöket egy fejlettebb technológiával ötvözi.

A DEFLOC-nál beszerezhető riasztóközpontok eleve rendkívül fontos feladatot látnak el, hiszen ezek a készülékek hangolják össze a védelmi rendszer különálló elemeit. Az AX PRO ugyan ezt a szerepet játssza el, folyamatosan felügyeli az egyes érzékelők visszajelzését.

Egy könnyen kezelhető alkalmazáson keresztül akár távolról is ellenőrizheti, hogy mit tapasztalt a riasztórendszer, de nem szükséges folyton megnézni. Amennyiben bármi problémát észlelne az AX PRO, azonnal értesíti Önt, ezzel lehetőséget adva az azonnali közbeavatkozásra, akkor is, ha nincs otthon.

A vezeték nélküli technológia egy igen erős tulajdonsága ennek a riasztórendszernek, hiszen sokkal egyszerűbben lehet módosítani a felálláson, és az első beszerelés is roppant egyszerű.

Az AX PRO előnyei

A Hikvision hatalmas tapasztalattal rendelkezik a riasztórendszerek terén, amit az AX PRO tervezése során kamatoztatni is tudott. Ahogy korábban említettük, a vezeték nélküli kapcsolódási mód rendkívül egyszerűvé teszi a telepítést, amihez nincs feltétlenül szükség szakemberre.

Ráadásul attól sem kell tartani, hogy ez a vezeték nélküli kapcsolat túl rövid lenne. A rendszer Tri-X technológiát használ, ami 1,2 vagy ideális esetben akár 2 kilométer távolságban is képes csatlakozni. Ez hatalmas területek bevédését is lehetővé teszi.

Az AX PRO emellett könnyedén integrálható más eszközökkel vagy rendszerekkel. Például egy már meglévő IP kamerarendszerrel teljesen kompatibilis. Ráadásul a kamerás érzékelőkkel más opciókra is lehetősége nyílik.

A Behatolás Verifikációs Szolgáltatás élőképet vagy 7 másodperces felvételt küld Önnek abban a pillanatban, ahogy riasztás történik, így azonnal meggyőződhet a problémáról. A Dual RF chipnek köszönhetően pedig a kommunikáció rendkívül stabil marad, így még véletlenül sem mulasztja el a kritikus pillanatokat.

Egyszerű irányítás

Az AX PRO tervezésénél szintén fontos tényező volt a könnyű kezelhetőség. Már korábban említettük, hogy teljes körű hozzáférést nyújt egy applikáció, melynek segítségével bármilyen távolságból felügyelhet mindent.

Ez a szoftver a Hik-Connect, amin keresztül ki-be kapcsolhatjuk, és a kért jelzéseket is megkapjuk rajta. A riasztásokon túl státuszinformációkat vagy 7 másodperces verifikációs felvételt is bármikor lekérdezhetünk, így minden gyanús mozdulatot nyomon követhetünk.

Emellett a hozzáférést a Hik-ProConnect telepítői applikáció segítségével jóváhagyott időtartamra korlátozhatjuk. Hozzáférést adhat ideiglenesen más eszközöknek is, melyeket a saját megítélése alapján korlátozhat bizonyos funkciókra, vagy teljes hozzáférést is nyújthat.

(Szponzorált tartalom)