keresés menü

Külsős vendégként egy pazar szállodában

A pihenés, a kényeztetés egész évben kellene, hogy járjon mindenkinek. Sokan csak a nyári szabadságolások idején tudnak kikapcsolódni, pedig minden évszakban kellene néhány nap, amikor elutazunk egy feltöltő wellness hétvégére. Ha az adott hétvége egybeesik valamilyen ünnepnappal, akkor szabit sem kell kérnünk, kihasználhatjuk a hosszú hétvége adottságait.

Sokoldalú wellness szolgáltatások egy vidéki szállodában

Van egy szálloda a Zalai-dombság mentén, amely luxus színvonalával csalogatja magához mind a szálló, mind pedig a külsősként betérő vendégeket. A hévízi Hotel Európa Fit****superior szolgáltatásaival méltán kerül be a legmagasabb színvonalú szállodák közé hazánkban.

A szálloda megújult wellness- és szaunavilága sokoldalú csomagajánlataival várja felfrissülni vágyó látogatóit, akik néhány órára szeretnének kikapcsolódni. Emellett híressé vált az Európafit szépészeti és gyógyászati kezeléseiről is, ahová az egész országból érkeznek a gyógyulni vagy megfiatalodni vágyók.

Wellness külsősként

Aki nem szálló vendégként érkezik, kapacitás függvényében, térítés ellenében ugyanúgy igénybe veheti az élményfürdő modernizált belső tereit, a beltéri és a megújult kültéri úszómedencét, az egész évben üzemelő gyógymedencét, és nyáron a szintén modernizált Acapulco gyermek élményvilágot. A megújított Relax kert kültéri fitneszparkkal, mexikói hangulatú bárral várja az egy napra vagy délutánra pihenni érkezőket, a gyerekek számára a medencék mellett pedig ott a csábító játszótér.

A wellness- és szaunavilág mellett a hotel Vitalium Health & Beauty egészségközpontja is tudja fogadni a náluk gyógyulni és fiatalodni vágyókat, viszont oda mindenképp előzetes bejelentkezés szükséges, így keresse az Európafit munkatársait az időpont-egyeztetés miatt. 

Szaunavilág több szinten

Aki külsősként érkezik, napijegyet kap, amellyel a szaunavilág részlegeit is meglátogathatja a korlátlan wellness-ezés mellett. A szaunavilág a földszinten és az emeleti szinten található meg. A földszinten a modernizált fürdőruhás, míg fentebb a naturista részleg látogatható.

A földszinten a tradicionális finn szauna mellett, aki inkább a szervezetet kevésbé megterhelő kényeztetést keresi, kipróbálhatja a gőzfürdőt, a herbáriumot, az infraszaunát és a sókamrát. Az emeleten panoráma hagyományos finn szauna található, valamint szintén egy gőzfürdő. Felár ellenében itt igényelhetők vezetett szaunaszeánszok, amely után egy trópusi élményzuhanyban hűthetjük le magunkat. A napi belépő magában foglalja az öltöző használatát, valamint egy törölköző is jár minden vendég számára.

Az egész napos fürdőzés és szaunázás után nincs jobb, mint a hasunkat is kényeztetni. Az Európafit gasztronómiai kultúrája változatos ételkülönlegességeket kínál, éttermeiben és bárjaiban a hazai, a zalai és nemzetközi ízek egyaránt fellelhetők.

(Szponzorált tartalom)